Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposomnak adhatok már...

Eszo kérdése:

8 hónaposomnak adhatok már valamilyen kenyeret?

Figyelt kérdés
úgy értem vajas vagy lekváros, vagy valamivel megkent kenyeret,kalácsot?? pusztán esz őket..de nem tudom kenhetek-e neki vmit rá!?
2013. aug. 21. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:

vajat megpróbálhatod, én szárnyas májast is kentem neki rá vékonyan,

az enyém a kalácsot jobban meg tudta emészteni

2013. aug. 21. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kis vajat kentem rá. Szerette és nem is volt tőle semmi baja.
2013. aug. 21. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már adtam neki ennyi idősen. Vajas, vajkrémes, sajtos, májkrémes, tojáskrémes (csak sárgájából), körözöttes kenyeret.
2013. aug. 21. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nuygodtan. Vajjal is eheti, lekvárral. Én a belsejét adom, mellé pici falatokban felvágott vagy maci sajt. De sajtot, sajtkrémet kenhetsz rá is. Kalácsot vajjal szoktam megkenni.
2013. aug. 21. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

esetleg írnátok konkrét márkákat is,hogy miket adtok..

lekvárból,sajtból, vajból..stb

2013. aug. 21. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, én ezeket adtam eleinte:

vaj: Delma

sajt, sajtkrém: Mackó

lekvár: házi

májkrém: azt hiszem Orsi szárnyas májpástétom volt

Lassan 1 éves a fiam, most már nem nézem ennyire a márkákat, sajtból is pl. megvettem a Privátosat, vagy az olcsóbb vajat. Gagyit nem veszek, de van olyan, hogy a saját márkásak vannak olyan jók, mint a drágák. Nem a tescosra gondolok, hanem Privát, CBA, Reál. Ezeknek vannak jó termékeik (persze itt sem minden).

2013. aug. 22. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én májkrémből Pick májast adok, ha lehet. Vaj lehet bármilyen, de fontos, hogy teavajról beszélünk, nem margarinról. A fiam 14,5 hónapos, margarint most sem adok neki, csak teavajat. Sajtból én is Mackót szoktam, de szerintem mindegy egyébként.
2013. aug. 22. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2013. aug. 22. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!