Kemoterápiával kezelt családtag van valamilyen hatással a csecsemőre?
Figyelt kérdés
2 hónapos a babánk és a mamája kap kemót, együtt élünk, kell valami megoldást találunk erre a problémára, vagy ugyanúgy élhetünk így együtt tovább? Valakinek van tapasztalata?2013. aug. 15. 17:04
1/10 anonim válasza:
Ugyan milyen hatással lenne ra???
2/10 anonim válasza:
Nincs. A kemo NEM fertőző és nem is sugárzik ki senkire!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért kérdeztem... Később sugár kezelés is lesz, az akkor már problémásabb?
2013. aug. 15. 19:04
4/10 anonim válasza:
Nálunk ugyanígy van,anyukám kap kemót.Nincs ránk,sem a gyerekre semmilyen rossz hatással,sem a sugárkezelés.Sőőt,inkább mi ha betegek vagyunk mi árthatunk a daganatos családtagunknak sajnos,mert nekik gyenge az immunrendszerük a kemó miatt.Emiatt ne féltsd a kicsit.Nyugodtan élhettek így együtt,és vigyázzatok egymásra!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat!
2013. aug. 15. 20:30
6/10 anonim válasza:
Háát, véleményem szerint sincs semmi kihatása a környezetére ettől a "betegnek". De pl az apósom egy-egy kemo, vagy sugár után mindig mondta, hogy ne menjünk, mert nem szeretné, hogy bármi "átsugározzon", káros anyag "átpárologjon" belénk...én soha nem hittem ebben. Mindkét szülőm részt vett már hasonló kezeléseken, soha nem volt semmi negatív tapasztalatunk.
11 hós anyukája
7/10 anonim válasza:
Kerdezzetek meg inkabb a kezeloorvosat!
8/10 anonim válasza:
A babára nincs hatással.
Inkább a mamát kell félteni,el ne kapjon valamit.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, vigyázni fogunk a Mamára :) Ma kapta meg az első kezelést és az orvos azt mondta 2-3 napig ne menjen a pici közelébe, az izzadság miatt (nem értem, hogy gondolták) és, hogy ne puszilja meg.
2013. aug. 16. 18:13
10/10 anonim válasza:
nekem azt mondták,hogy,amikor a bátyusom kapta-ne menjen a kisfiam közelébe...én megkérdezném az orvost..bár nem emlékszem,hogy kemo volt vagy sugárkezelés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!