Nem tervezett harmadik baba okozott valamilyen "gondot" a családban?
Anyagilag megoldható, csak nehezebben és több munkával. Nekünk is így lett 3., két fiú után egy tündéri kislány.:) Bátyjai imádják, szóval nekünk így lett teljes az életünk. Szegény férjem viszont rengeteget dolgozik, de ha a kislányom 2 éves lesz, megyek vissza teljes állásba dolgozni. Édesanyám ennivalóval támogat bennünket, és amennyire a nagymamám "engedi", mert édesanyám ápolja őt, a fiúknak programot is szervez.
Egyetlen percre sem bántuk meg, hogy kaptuk a gyerekeinket, hanem végtelenül hálásak vagyunk értük.
a 3 gyerek akkor kerül sokba igazán ha nőnek.Míg kicsik elhordják egymás ruháit,nem esznek hatalmas adagokat,jól elvannak együtt.A féláras étkezés nagyon jól jön DE:őszintén melyik gyerek eszik a menzán eleget és jót?Ahogy hazajönnek fosztják a hűtőt.3-4 havonta új cipőkollekció.Ha betegek, zsinórban egymás után-a gyógyszerek egy vagyon.Előbb- utóbb elérik azt a kort, amikor nem akarnak a bátyó-hugi levetett cuccaiban járni.És hol van még a továbbtanulás-közlekedés:egyetemen senkit nem érdekel hány tesó van otthon.Szóval nem azt mondom, hogy akinek besikerül vetesse el,de nem sétagalopp a nagy család anyagilag.Meg elegem van azokból akik szerint tök jó az ingyen könyv meg félárú kaja a 3gyerekeseknek és milyen jó dolguk van.Ennyit az anyagiakról.
Másik két gyerek:függ a korkülönbségtől is.A két nagyobb közt 2 év van 6 és fél év múlva jött a kistesó.Pont jó,már nem féltékenyek rá,nagyon szeretik,sokat foglalkoznak vele,tanítgatják dolgokra.
Így nem olyan sokkal nehezebb-legalábbis nekem-hogy a tesók már önállóbbak.Viszont magánéletem csak este 10 után van,addig közszolgálati állandó anyuci vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!