2. baba vállalása. Kisfiam 9 hónapos, örökmozgó. Adott egy hiteles 2 szobás panel,2 munkahely, segítőkész apuka, kevés megtakarítás. Nagyszülőkre nem számíthatunk, tesóink nincsenek. Ti vállalnátok?
Figyelt kérdés
Akik vállalták, ők hogy oldották meg pl. a terhességi orvosi vizsgálatokat, szülést, vagy nem "gáz" hogy 1 szobában nőnek fel a kicsik?2013. aug. 21. 07:15
11/11 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak segítség nélkül. Aki akarja, meg is tudja oldani. Engem inkább zavarna a kicsi panel lakás. Egyelőre megfelelne, de később azt hiszem megbolondulnék. Amíg ugye picik, lenne elég dolgod, ha nem óriási helyen laktok, hamarabb megvan a házimunka, ami nem utolsó szempont. Nálunk nem okozott gondot a közös gyerekszoba, nem keltették fel egymást a bébik, csak nagyon ritkán.
Viszont ha a saját gyerekkoromat végiggondolom, egy olyan működésképtelen családban nekem jobb volt, hogy volt külön szobám, mert sokszor egyszerűen nem bírtam elviselni őket ugyanabban a helységben. Persze nem ez a cél, de elképzelhető, hogy vmelyik gyerek elvonulósabb természetű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!