2. baba vállalása. Kisfiam 9 hónapos, örökmozgó. Adott egy hiteles 2 szobás panel,2 munkahely, segítőkész apuka, kevés megtakarítás. Nagyszülőkre nem számíthatunk, tesóink nincsenek. Ti vállalnátok?
Mi vallaltuk.
A vizsgalatokra vittem a nagyot(14hos volt mikor terhes lettem)volt h be kellett fekudnom komplikacio miatt,akkor apuek vigyaztak ra.igy szuleskor is.parom kulfoldon dolgozik igy valakire hagynom kellett apu meg imadja oket!
Amig kicsik szerintem nem gond hogy egy szobaba vannak.
Sogornom gyerekeivel panelba laknak.gyerekek mar huszon evsek es egy szoba van.es neki egy fiu egy lany van.
Mindent meg lehet oldani csak akarni kell;)))
Én nem értek egyet az előző válaszolóval.
Nekem van egy nővérem akivel 22éves koromig egy szobában voltunk.
Anyumeknak másfél szobás lakása van.
Nálunk semmi gond nem volt azzal hogy egy szobában vvoltunk sőt jó volt.
Esténként sokat hulyeskedtunk amég kisebbek voltunk egy nagy ágyon aludtunk majd külön.
Én azt mondom inkább legyenek egy szobában ketten mint azért legyen valaki egyke mert kisebb a lakás
2 szoba 4 embernek egyáltalán nem kis élettér. Miért lenne gáz a közös gyerekszoba? A 3-4 ágyas kollégiumi szoba ellen bezzeg nem tiltakozik senki. Pedig ott is tanulni kell.
Szerintem nyugodtan vállalhattok 2. babát.
Simán vállalnám! Nagyon jó egy testvér, egy második baba! Van két szobátok, vagy két munkahelyetek, nem kérdés szerintem! Nyugodtan lehet egy szobába a két gyerek, idővel (10 év múlva) meg még ki tudja mi lesz, ha szeretnétek, nagyobba költöztök. Mi a egyszobás lakásba vállaltuk be a gyereket - nem szándékozom itt megöregedni, de egy gyerekkel elkezdeni még elfogadható. Engem is egyszobás lakásban neveltek fel a testvéremmel iskolás korunkig! Nagyon szép emlékeim vannak abból az időből - onnan tudom, mert aztán ugye költöztünk nagyobba és tisztán megvannak a régi helyről az emlékek :)
Sok sikert, bátorságot és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!