Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti kaptok segítséget a családt...

Ti kaptok segítséget a családtól, rokonoktól?

Figyelt kérdés
Terhesség vége felé rengetegen ígérték, hogy majd jönnek segíteni sétálni, játszani a babával. A rokonságban akiknek a gyerekeire én is sokat vigyáztam és a nagyszülőktől kicsit el is vártam volna. Viszont már 10 hónapos múlt a babám és a segítség nem akar érkezni. Néha kapok pár érdeklődő SMS-t, de többet nem. 3 hét múlva születik a kistesó, jól esne, ha legalább a délutáni sétában vki segítene...Túl sokat várok el? Ezek szerint ha a pici megszületik ennyi segítségre számíthatok.
2013. aug. 20. 20:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Igen, nem bír annyit aki idősebb (de mennyit is kéne bírni?), ezt is odaírtam egyébként, mert tény:

" Nyilván aki dolgozik, annak kevesebb az ideje és az ereje. De azért még lehet egy héten fél órája az unokájára... "

Szóval ez nem vita tárgya, ebben egyetértünk. Arról szól az egész, hogy aki akar az magától is segít (akár erőn felül is, bár ezt senki sem kérte vagy írta), aki meg nem, az nem segít.

2013. aug. 23. 00:05
 22/23 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy sokatoknak van erről véleménye, gondolom mindnyájan szembesültök valamilyen módon ezzel a kérdéssel.

A nagyszülők: hát igen, mindegyik nyugdíjasként dolgozik. Én megértem hogy elfáradnak, mert már idősebbek, viszont úgy kell dolgozniuk mint egy 20 évesnek - ezt viszont ők választották, nem lenne muszáj nekik dolgozniuk, a nyugdíjuk bőven elég lenne a megélhetésre és a továbbiakban is.

Én 37 éves leszek, anyukám kb.15 éve nyúz az unokáért - megkapta. És most? 1,5 hónapja nem vitte el még csak sétálni sem, pedig a szomszéd utcában lakik, heti 20 perc unokázási időt enged magának - és jóban vagyunk, mi lenne ha nem volna jó a kapcsolatunk???

2013. aug. 23. 09:46
 23/23 Gabi86 ***** válasza:
hát igen minket is nyúztak a szülők mikor lesz unoka,de egyik sem jön segíteni.mivel ritkán jönnek ezért szegény gyerköc nincs el velük,mert olyan keveset lája őket.jó mondjuk még kicsi 3 hónapos lesz jövő héten,de ha többet jönnének,talán megismerné őket a gyerek.1 kezemen meg tudom számolni eddig mennyit jöttek(külön-külön).habár a párom most rápiritott anyósomra azóta 1 héten egyszer jön,de csak 1 órát vannak itt max.de mindegy nem is kell nekem senki segítsége megoldom maga.csak szegény babóm nem fogja majd megismerni őket.
2013. aug. 23. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!