Orrszíváshoz segítséget?
Figyelt kérdés
9 hós a lányom, rettenet folyik az orra, de nem engedi hogy leszívjam. Apával ketten se tudjuk úgy lefogni, hogy sikerüljön leszívni. Bármivel közelítek az orrához üvölteni kezd és tekeredik ki a kezünkből. Persze sajnálom, de muszáj lenne leszívni napjában többször is, de egyszer sem sikerül, pedig már mindennel próbálkoztunk. Segítsetek kérlek, hogy hogy tudnám megoldani.2013. jún. 1. 07:46
1/8 anonim válasza:
Le kell fogni a kezèt vagy adni bele vmit ami lefoglalja.
2/8 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy próbáltuk úgy is. Lefogtuk a kezét a fejét, próbáltuk elterelni a figyelmét, de amint közelít az orrszívó nem kezelhetetlenné válik :(
2013. jún. 1. 07:55
3/8 anonim válasza:
Durván hangzik, de térdelje felé, így a combjaiddal le tudod fogni a kezeit is, egyik karoddal még "támaszkodj" rá, és így egyedül is megtudod oldani. Ha van segítséges, még könnyebb. Tudom, nem könnyű, de muszáj, ha bent marad, akkor az veszélyes lehet.
4/8 anonim válasza:
Tudom, durván hangzik - vagyis durván néz ki - de az Utolsó hozzászólóval értek egyet. Muszáj lefogni. Mert ha bent marad a váladék, akkor a tüdejere vagy az arcüregére is mehet.
Én is lefogtam, mert muszáj volt. Néha kézzel-lábbal fogtam, hogy ki tudjam szívni. De úgy voltam vele, hogy inkább így, mint hogy nagyobb baj legyen. És egyiküknek sem sérült a kis lelke. Bár a húgom, amikor segített, azt mondta, ez tiszta gyerekkínzás. Mivel szörnyű érzés lefogni. Főleg a saját kicsi gyereked. De épp az ő érdekében muszáj.
5/8 anonim válasza:
Én betekertem egy takaróval,így a kezeit nem tudta kihúzni,és még mellé is térdeltem hogy ne tekeredjen el.Kegyetlennek tűnik,de így hamar túlvagyunk rajta.Még mindig jobb,mint az arcüreg gyulladás.... :S
6/8 anonim válasza:
Jaj ne kényszer legyen már:( A miénk is bizalmatlanul fogadta először, ez természetes, hozzáérintettem a kezéhez, arcához, hogy lássa nem fáj, nem bánt. Már szereti.
7/8 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnek csak úgy tudtam kiszívni az orrát ha fölé térdeltem, így a combjaimmal a kezét tartottam, az egyik kezemmel a fejét fogtam a másikkal az orrszívót. szörnyű az első pár alkalommal én is végigsírtam vele, de gondolj arra hogy néhány másodperc ordítás minthogy fülfájás és fülgyulladás.
8/8 anonim válasza:
Ilyen eseteknél hasznos a szájjal szívható orrszívó, ettől nem félnek a gyerekek, és ugyanolyan hatékony , mint a porszívós; filter akadályozza meg, hogy a váladék a csőbe jusson, így biztonságos is, Nosefrida bababarát orrszívó a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!