Adamo hintát 6 hónaposnak van még értelme venni? Tudna benne aludni vagy már nem férne el benne? Nagy baba 9 kg fölött.
hmm, igen, valóban alvásra az ágya LENNE a legjobb, csakhogy napközben nem alszik el az ágyában, csak babakocsiban, azt meg már kinőtte (legalább is a mózes részt) ezért is keresek valamilyen alternatív megoldást helyette!
ahh, köszönöm az "építő" jellegű hozzászólásod utolsó
Szia! Szerintem nyugodtan vedd meg neki,nagyon szerettük. A fiam már elmúlt 3 éves,mikor leszereltük. Sokszor volt,hogy a nagyobb tesó is belült kicsit. Nyáron ki szoktam vinni a kertbe,felkötöttem egy fára,imádta. Persze csak ez csak egy ötlet.
Szóval én nyugodt szívvel ajánlom.
Simán elfér benne, de amint megtanul felülni, nem fogod tudni altatni benne. Fel fog ülni és rugózni fog benne.
Tapasztalat... :)
5-ös vagyok, édes lehet a kisfiad! :)
Az enyémet az Istennek se tudom elaltatni benne, amióta megtanult felülni, pedig vagy fél évig abban volt csak hajlandó aludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!