Mi értelme van azoknak a sapkáknak (nem nyári) amiket nem lehet ráhúzni a baba fülére?
Nah ez az! Kivagyok tőlük, szépek meg minden de amint elfordítja a gyerek a fejét már fel is csúszott a sapi...! Múltkor olyan mérges lettem, mert ugye a füle miatt 5 percenkét álltam meg hogy lehuzogassam, hogy az első boltban megálltam és vettem egy kötős sapit.......!
8 hónapos baba anyukája!
a sapi nem konkrétan a fület, hanem az egész fejet védi
én még ilyen sapkával nem találkoztam, amiről te beszélsz, bár ha nincs túl hideg, és nem fúj a szél, akkor éppenséggel ráadnék olyan sapkát, ami nem ér a fülére
Ilyen sapi van a tescoban is. Átmeneti sapka.
Még nagy a lányom fejére, de a fülét már most sem takarja.
Van egy szuper megkötős sapkánk, nagyon szeretem, de már kezd kicsi lenni... Kaptunk is sok sapit, de egyik sem takarja a fülét.
Nem értem én ezt.
Mert mondjuk ha már olyan jó idő van, hogy nem kell védeni a fülét, akkor már szerintem a fejére sem kell
Kedves kérdező.
Véletlenül nem a balerinás kis sapira gondolsz amit a tescoban vettél?:)Na én is vettem egyet a másfél éves lányomra:)most valahol a szekrény legalján landolt.Én is idegeskedtem rajta,hogy minek a sapka ha nem lehet a fülére húzni:(
Ha ez megnyugtat, később se lesz sokkal jobb a választék a tavaszi sapkákból.
Közel 2,5 éves a kisfiam, és tegnap jó nagy szél volt nálunk, de nagyon jó idő egyébként. A játszótéren nem győztem mérgelődni, hogy folyton félrecsúszott a füléről, de a többi sapkája se sokkal jobb. Talán kettő normális sapit tudtam neki venni, egyet a kínaiban, egyet meg butikban, azt hittem elájulok az ára láttán, de legalább nem csúszik le a füléről.
Ha nem vászon sapi hanem sima pamut akkor kicsi. Nagyon érdekes méretezések vannak. Ha pedig napvédős pamut sapi akkor az nyári, csak őszinek adják el.
Amúgy a nyári nyakvédő nélküli sapiknak sincs értelme, de az már egy külön kérdést megérdemelne.
Nálunk meg az a gond, hogy nem tűri a fülvédőt és mindig föl kel kötni, így mindig pár mérettel nagyobbat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!