2 hónapos kisfiamnál ez nem gond? Vagyis nem az a gond, hogy kemény a széklete, hanem az, hogy magától eddig kb 3-4 alkalommal sikerült?
Eddig csecsemő szélcsövet használtunk, illetve megpróbáltam a kamilla teát is néha-néha. A lényeg az, hogy nem székrekedése van, hanem az, hogy magától nem nyomja ki.(bocs)
A gyerekorvosunknak jelzem minden alkalommal, amikor tanácsadásra megyünk, de szerinte jó így ahogy csinálom. Most már teljesen tanácstalan vagyok, mert érzem, hogy ez így nem normális.Biztosan ehhez is hozzászokhat. Bár szerinte nem.
Egyébként nem teljesen anyatejes, kap tápszert is, kb fele-fele arányban. Ezért legalább napi egynek kellene lennie.
Kérem, ha valaki találkozott már ilyen esettel, írja le a tapasztalatát.
Remélem nincs valamilyen komoly betegsége.
Esetleg komolyabban ki kellene vizsgáltatni? Igazából nem szívesen tenném ki ilyen komoly beavatkozásnak.
Az én picim is ilyen volt,lázmérőztem, levolacot sőt kúpot is próbáltam de féltem hogy rászokik.Volt hogy 10 napig nem volt széklete és a doki azt mondta ne aggódjak mert ha nem fáj a hasa nincs gond, biztos hogy már többet hasznosít a szervezete a táplálékból! Ezt a marhaságot én nem vettem be és gyógyszertárból vettem Levolacot és így is csak második használat után sikerült, de annyi...Ezek után nem hagytam többet, láttam mikor erőlködött és én segítettem, tartottam a lábát, a végbél környékét ingereltem lázmérővel.
Aztán tápszert változtattam, a napi étrendjében benne van az őszibarack is és azóta minden renbe jött.
Orvosnak hiába panaszkodtam én magam kellett utánanéznem és kitapasztalnom.
Remélem segítettem az én történetemmel.
6 hós kislány anyukája.
Rájöttem, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Tehát nem kemény a széklete, hanem laza, DE EDDIG KB 3-4 ALKALMOMMAL JÖTT KI MAGÁTÓL, A TÖBBI CSAK KÜLSŐ SEGÍTSÉGEL.
BOCS MINDENKITŐL !!!
Ezek alapján tudna valaki tanáccsal szolgálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!