17 hetes kismama vagyok! Sajnos nem sokszor van székletem! Heti 1 vagy két alkalommal! Ritkán háromszor? Szerintetek az nagy gond lehet?
Halihó.
Én mindig is ilyen problémákkal küzdöttem:-(
Olvastam hogy a kismamák sokszor küszködnek székrekedéssel,én mióta kismama vagyok rengeteg gyümit eszek,és minden okés:-))
Igyál sok teát ha a savad engedi és egyél sok gyümit,vagy csinálj turmixokat,én sok banán-őszibarack turmixot iszok és a székletem állaga és színe is olyan amilyennek lennie kell.Ne parázz csak az étrendedben legyen sok ROST!!!
sZÉP NAPOT:-)
Huu, nekem is ilyen volt... En legalabb egy het utan vettem eszre, hogy hoppa... mikor is voltam utoljara? de nagyon reg... Mai napig van, hogy 5 napig semmi... aztan pedig van egy nap, hogy megyek vagy 3-4-szer...
Pedig eszek levest is naponta, gyumolcsot is(alma legalabb 6 darab), lekvart kanalazgatom, mert nagyon kivanom, de nekem megse kell surubben...
Szerintem nem kell megijedj... Ez ezzel jar :)
34 heteske
Ne almát egyél mert az foghatja is a székletet.Hasmenés és szalmonella alatt is ezt lehet enni.Körte is fogja a székletet.Szőlő,szilva,narancs,mandarin,főzelékek,napi 2 liter folyadék minimum,mindenféle zöldség nyersen,aszalt szilva amik jók lehetnek.És ha ez sem válik be akkor tudom még ajánlani a bio rostot kismamák is szedhetik semmi káros nincs benne.Én csak ettől tudok elmenni a wc-re.
Egyébként a babának nem árt csak neked kényelmetlen ha nem tudsz gyakran wc-re menni.
Múltkor ajánlotta ezt egy kismama, utána olvastam, szerintem tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!