Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan neveljem már meg a 22...

Hogyan neveljem már meg a 22 hónapos fiamat?

Figyelt kérdés
Ma is elmentünk szerettem volna venni magamnak egy-két dolgot, és nem bírt magával. Állandóan nyihogott, nem tudtam körülnézni tőle... Az apja az ölébe vette akkor hozzám akart jönni és fordítva... de volt h már ölben sem tetszett neki. köjöttünk a ruhás boltból, az apja jó nagyot odavágott neki nem is egyet... elkezdett vele kiabálni h mit képzel magáról neki mindent lehet stb beültünk az autóba és elindultunk haza... az apja továbbra is kiabált vele is meg velem is h nem értek én a gyerekneveléshez mert mindig felveszem ha sír meg h nem alszik a gyerek este 8-kor... igaz fent van 10-ig is de nem tudok vele mit csinálni h elaludjon. azt mondta vágjak oda neki meg ha csimpaszkodik a lábam szárán akkor is de tényleg nincs el egyedül 5 percet... igazából külön élünk az apjával én a szüleimnél de állandóan oktat h nem tudom megnevelni. hogyan neveljem meg? kétségbe vagyok esve mert ez már tényleg nem normális mások külföldre mennek nyaralni a gyerekkel én meg nem tudok venni magamnak egy pólót sem..!! mit csináljak? annyira felhúzta magát mert állandóan dolgozik és ez az egy napja volt szabad és ezt is elrontottuk neki azt mondta h két hétig látni se akar minket... amíg nem alszik el a gyerek este 8-kor addig nem is jön hozzánk... hát most mit csináljak?? vki segítsen már :( :(
2013. aug. 11. 13:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Altatni szoktad? Tudod úgy magadhoz ölelve, szeretve, simogatva?
2013. aug. 19. 14:30
 22/23 A kérdező kommentje:
Cicizik még, úgy szoktam altatni... Másképp nem is tudna elaludni... Erről se lenne rossz már leszoktatni, csak akkor is hogyan aludna el másképp. Mert már kéri. . .
2013. aug. 21. 08:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem...ha elalszik cicin és te ott hagyod, akkor felébred? Mert írtad, hogy 8-kor mindig kijön (ezen balhézott apuci)
2013. aug. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!