Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan neveljem már meg a 22...

Hogyan neveljem már meg a 22 hónapos fiamat?

Figyelt kérdés
Ma is elmentünk szerettem volna venni magamnak egy-két dolgot, és nem bírt magával. Állandóan nyihogott, nem tudtam körülnézni tőle... Az apja az ölébe vette akkor hozzám akart jönni és fordítva... de volt h már ölben sem tetszett neki. köjöttünk a ruhás boltból, az apja jó nagyot odavágott neki nem is egyet... elkezdett vele kiabálni h mit képzel magáról neki mindent lehet stb beültünk az autóba és elindultunk haza... az apja továbbra is kiabált vele is meg velem is h nem értek én a gyerekneveléshez mert mindig felveszem ha sír meg h nem alszik a gyerek este 8-kor... igaz fent van 10-ig is de nem tudok vele mit csinálni h elaludjon. azt mondta vágjak oda neki meg ha csimpaszkodik a lábam szárán akkor is de tényleg nincs el egyedül 5 percet... igazából külön élünk az apjával én a szüleimnél de állandóan oktat h nem tudom megnevelni. hogyan neveljem meg? kétségbe vagyok esve mert ez már tényleg nem normális mások külföldre mennek nyaralni a gyerekkel én meg nem tudok venni magamnak egy pólót sem..!! mit csináljak? annyira felhúzta magát mert állandóan dolgozik és ez az egy napja volt szabad és ezt is elrontottuk neki azt mondta h két hétig látni se akar minket... amíg nem alszik el a gyerek este 8-kor addig nem is jön hozzánk... hát most mit csináljak?? vki segítsen már :( :(
2013. aug. 11. 13:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

kérd meg apát, hogy 2 hét helyett 2 évig ne menjen a gyerek közelébe!

odavág neki? mit képzel magáról? én biztos nekiestem volna apának ha bántja a gyerekünket azért mert ruhaüzletben nincs el! mégis mit csináljon ott???

mekkora barmok vannak :( sajnálom a kicsidet! :(

2013. aug. 11. 13:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Ilyen apára nem is nagy szűksége van a családnak! Miért őt választottad???
2013. aug. 11. 13:48
 3/23 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő túlzásba vitte te meg meg sem próbálod nevelni,szegény kisgyerek,az,hogy kapa fenekére abba nem hal bele,nyilván mindenért nem kell ráütni de állandóan felvenni,meg mindent megengedni sem 2 éves gyerekről van szó könyörgöm.
2013. aug. 11. 13:51
 4/23 A kérdező kommentje:
de tényleg hogyan neveljem már meg?? :( :(
2013. aug. 11. 13:52
 5/23 anonim ***** válasza:

rengeteg türelemmel állandó magyarázás na meg következeteség!

Este 7 pancsi majd mese alvás persze nehéz mert már 2 éves de még nincs késö!

2013. aug. 11. 13:56
 6/23 A kérdező kommentje:
este fogja magát és kimegy a szobából... vagy éppen elkezd visítani ha lekapcsolom a villanyt... enni is csak max 5 féle kaját eszik meg :( jajj, nem tudom hogyan csináljam...
2013. aug. 11. 14:01
 7/23 A kérdező kommentje:
beadjam a bölcsibe? de ott meg egész nap utánam fog sírni...
2013. aug. 11. 14:01
 8/23 A kérdező kommentje:
nem csak a ruhaüzletben nincs el hanem máshol sem... nem tudok vele pl az apjánál aludni mert nem hajlandó elaludni ott volt h éjjel haza kellett jönni vele...
2013. aug. 11. 14:03
 9/23 málna_ ***** válasza:
100%

Kifogás az van, látom...

Most már elkezdhetnéd nevelni..

Mi az, hogy kimegy a szobából lefekvéskor? Ki a felnőtt?

Megfogod és visszaviszed... ha kell, 20x..

2013. aug. 11. 14:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először az apját kellene megnevelni... A gyerekhez meg sok türelem, magyarázat, illetve olyan programok, amit ő is élvez valamennyire. Az én 2 éves lányommal is csak úgy lehet ruhaboltba menni, ha vagy valaki lefoglalja, vagy viszek neki játékot.
2013. aug. 11. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!