Mikor fürdessem a babát? Elég ha bizonyos időpontok között fürdetem? Pl.19-20 között?
Figyelt kérdés
Még nincs teljesen kialakult napirendünk, így mindíg más időpontra esik az utolsó etetés időpontja. Ha viszont nem eléggé éhes a fürdés után nem megy simán az etetés. 2008. jún. 29. 13:42
1/5 anonim válasza:
Persze! A lényeg az, hogy azt szokja meg, hogy mi után mi következik. Nem tudod mindig pontosan ugyanakkor fürdetni. Ez nem baj!
Jó babázást!
2/5 anonim válasza:
Persze elég. De azért ehhez próbáld tartani magad mert különben csúszik az etetés, alvás stb. Hogy hogy nem elég éhes? Ha pl 3 óránként eszik nem tudom elképzelni hogy nem tudna megenni úgy 130 ml. Boldog babázást. :)
3/5 anonim válasza:
Ne a fürdetéshez időzítsd az etetést, hanem akkor fürdesd, mielőtt már ennie kell. Persze ne úgy, hogy az éhségtől végigüvöltse a fürdetést, hanem egy kicsit korábban.
Én soha nem akartam görcsösen beállni egy rendre. Ha csúszik a napotok, akkor mi van? Semmi. Csak lazán. És akkor hamarabb beáll a napirendetek is.
4/5 anonim válasza:
A kisbabáknak biztonságot nyújt a rendszeresség az életükben. tudják, hogy jó kezekben vannak, megszokják a menetet.amikor a kislányom kicsi volt, annyira megszokta a locsi utánni kanalas vitamint, hogy előre nyitotta a száját.próbáld rendezni az időt, persze beletellik egy kis időbe.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az első hozzászólónak igaza van, nálunk is így volt. Ha picit csúsztok időben néha az nem olyan nagy gond, a sorrend és a rendszer a lényeg. Aztán idővel beáll minden, mint ahogy ez nálunk is történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!