Van olyan anyuka, aki visszaszokott a cigire? Mennyi idő után? . és milyen mértékben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 09:18
21/21 anonim válasza:
ahogy irtad is utolsó válaszoló, te már a terhesség előtt tervezted, hogy leteszed. Itt volt a remek alkalom. Letetted. De aki csak a pici miatt tette le, azért az nem olyan egyszerű, mert mi nem döntöttük el, hogy na, akkor én leszokok a cigiről, hanem a baba egészsége érdekében abbahagytuk. Azt sem hinném, hogy kifogásokat keres itt bárki. Én pl. nem kerestem, egyszerűen újra volt kedvem cigizni, és már megtehettem, ezért újra cigizek is. Majd ha nekem is eldől a fejemben, hogy leakarom tenni, akkor lefogom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!