Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért érzem magam rossznak?

Miért érzem magam rossznak?

Figyelt kérdés
1 hónapos kicsimmel elmegyünk sétálni. Nem tűző napon, hanem árnyékban fogunk sétálni, mégis rossznak érzem magam...meg mit gondolnak majd mások? :( Odakint 38 fok van, de nem bírok itthon ülni :(

2013. aug. 8. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben meg vsárolni is elmehetsz egy hipermarketbe, ott is jó idő van. Jobb, mint a lakás. Mi ebéd előtt voltunk:)
2013. aug. 8. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mennék ebben a melegben egy ilyen pici babával ki a lakásból... Húzd le a redőnyöket, csukd be az ablakokat, kapcsolj ventillátort, zuhanyozz le langyos vízzel, és sétálgass este.
2013. aug. 8. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 31 fok van a lakásban :( napok óta nem voltunk sétálnii,mert úgy tűz a nap,már megbolondulok. Igaz,van kert,árnyék is,de nem sokkal jobb. Nekem a séta hiányzik,amikor én is csak megyek,nem kell derékszögben a gyerek után futnom,emelgetnem,ki-be rakosgatni a babamedencébe. Ma sem megyünk ki,de ha már nagyon nem bírod,akkor tényleg menjetek el vásárolni,vagy plázába,jó ötleteket írtak :)
2013. aug. 8. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk kertes házunk van. Nincs klíma. A házban nem tudom 30 fok alá vinni a hőmérsékletet, az árnyékban sokkal jobb odakint. Megértelek, kérdező. Nyilván nem a napon fogtok ácsorogni. Én is kivittem őket, az enyémek is nyáriak, mert bent rosszabb volt. Semmi bajuk nem lett, az árnyék a lényeg és a folyadék.
2013. aug. 8. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!