Kisbabát ha kiviszek 1-én a temetőbe, sokan
megbotránkoznak?
Figyelt kérdés
nem nagyon érdekelnek az erről szóló babonák nem is ismerem őket,de jön a halottak napja és együtt a család egy kisbabával mennénk ki,de nem tudom,hogy látok e majd furcsa tekinteteket.vidéken lakunk,ott másként kezelik.ti kiviszitek őket a temetőbe?
Az én kislányom már 8hetes kora óta jár a temetőbe szinte minden nap. Most 4,5hónapos. Sajnos akkor veszítettük el a bátyámat és minden nap megyek ki hozzá,általában jön velem. Egyáltalán nem érdekel,hogy ki mit mond,nem rossz helyre viszem.
2009. okt. 26. 14:53
12/18 anonim válasza:
Minden évben eggyütt megyünk anyósomékal vidéken lakunk mi is és mi is kivisszük a kisfiunkat 6 hónapos lessz!ÉS nem nagyon érdekel más véleménye erről mert elsősorban nem is tudnám kire rábizni másodszor pedig édesanyámhoz mindenképp kiviszem a kisfiamat!
2009. okt. 26. 14:58
13/18 anonim válasza:
Tavaly én is vittem az 5 hónapos lányomat, szintén vidéken. Nekem senki nem szólt be, és több kisbabás anyukával is találkoztunk.
Amúgy senki véleménye nem érdekel e téren, viszem és kész!
2009. okt. 26. 15:04
14/18 anonim válasza:
Mi is vidéken lakunk, de engem nem érdekel nem is hiszek ezeknek a babonáknak. Kiviszem persze, hiszen az én gyerekem oda viszem ahová szeretném. Nem?
2009. okt. 26. 15:17
15/18 anonim válasza:
Mi is ki szoktuk vinni a nagyapámhoz.
Most csak azért vagyok bajban, mert kislányomnak 31-én lesz az 1. szülinapja, de a rokonok másnap jönnek, és nem tudom, hogy késő du-ig mennyire fog befáradni. Ha nem nagyon, mi mindenképpen kimegyünk.
A babonákat nem ismerem, de nem is hiszek benne.
A lánykám Halloween napján született. Legyek babonás? :DD
2009. okt. 26. 15:35
16/18 anonim válasza:
Szia! Én szinte heti szinten viszem kislányomat temetőbe csak ő már 20 hónapos és bizony rosszalkodik! Félek hogy ráesik egy sírkő annyi ilyet hallani! Amúgy 3 hónapos kora óta járunk akkor halt meg anyósom "Sajnos"!
2009. okt. 26. 15:47
17/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.az természetes nem volt kérdés,hogy kivigyem e mert ugy is kivittem volna,csak azt akartam tudni,hogy más is kiviszi e,és hogy ráágálnak erre mások.köszi a válaszokat.
2009. okt. 26. 18:59
18/18 anonim válasza:
Bocs az offért, de milyen babonáról van itt szó? Mi lesz, ha kiviszem a gyerekemet? Egyáltalán nem hiszek a babonákban, csak még nem hallottam erről és kíváncsi vagyok.
Ettől függetlenül mindenképpen jön velünk a nagyszüleim sírjához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!