Mennyi idő alatt jöttetek rá hogy mikor miért sír a babátok?
Nővéremnek van egy egyéves kisbabája.
Azt mondta tesóm,hogy 2 hónapos kora körül már észrevette hogy ha éhes, ha álmos, ha pelust kell cserélni, mindig máshogy sírt.
Kaki-pisi miatt nekem sem szólt soha, elvolt benne vígan :D
Ha éhes volt, orditott mint akit nyúznak, ha fájt valamije, szintén nagyon orditott.
Ha unatkozott akkor inkább csak nyűglődött, azt nem neveném sirásnak.
Nekem 6hónapos a kisbabám, de bevallom, adódik olyan helyzet is, amikor fingom nincs, hogy miért sir. Hát ez van...
4-5 hónapos korára tisztázódott bennem. Ha éhes volt eleinte úgy sírt, mintha köhécselne, aztán ez szép lassan bedurrant vígasztalhatatlan üvöltésbe. Ha fáj valamije, az kétféle sírás: pl ha foga fáj, sikítva sír, ha beütötte vmijét, akkor először az is ilyen kaffogós, míg ke nem fogy a levegő a tüdejéből, aztán nagy levegő és egy óriásit üvölt. Pisi-kaki nem zavarja. Ha unatkozik, akkor kiabál és csak ha sokáig nem válaszolok, akkor átmegy hisztibe. Ha én kellek neki, akkor nyafi ment eleinte, most már párosul hozzá a mamamama. Ha megijed, vagy fél, olyan mint egy kismajom, uuu höö uuuu höö, aztán hüppögés és sírás, kb olyan, mint mikor lecsendesedik a beütöttem-fájdalom sírás.
8 hónapos amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!