8 hónapos babátok hány kg és cm? Miket csinál már?
2 napja múlt 8 hónapos a lányom, most 7320gramm, nem tudom hány centi.
A szokásos dolgokat csinálja, mászik, feláll, szótagokat gagyog.
Igencsak gyakorol, így szerintem nem sokára elindul a bútorok mentén.
Foga még 1 sincs.
Az én fiam 8200gramm rá is mindenki azt mondja milyen jó husban van. Szerintem nem vékonyka se még csak jó husban sincs pont jó.
Igaz jókora pocija van :)
Mászik ül feláll sokszor már elengedi amibe feláll de hamar elesik de kitartóan próbálkozik.
Be nem áll a szája eegész nap kiabál magyaráz sikitozik
Gegeee,gáágá,bebeeee,ettetek,
Kislányom 80 cm és 10,5 kg.
Mutatóujjal mutat tárgyakra, takarásból kiveszi a játékait, ha látja, h letakartuk. Üldögél támaszkodva de csak pár napja kezdte, szal még bizonytalan. Ma a kanapén felhúzta magát álló helyzetbe. Kúszva közlekedik, kutyázik, mászni még nem tud. Tudatosan használja a mama szót. Egyedül eszik kekszet. Ismeri a kutyánk nevét, a nagyanyját és a nagyapját elkezdi keresni, ha szólongatjuk őket. Ha mondom, h hol a lámpa, megmutatja a legközelebbi csillárt. Ismeri a nem szó jelentését. "Énekel", "kérdez", utánozza a hanglejtést (főleg kérdő hangsúlyt). Bújócskát játszik a takaró alatt, ágytámla mögött. Tapsol, integet ha kérjük. Hisztizik. :)
Asszem ennyi. Tegnap volt 8 hónapos.
Amúgy gratulálok az ikrekhez és le a kalappal! ;)
A nagyobbik lányom aktívabb. Ő kúszik, négykézlábra állva hintázik, kapaszkodva próbálja felhúzni magát, ha felültetem támaszkodva megül, de még nem csinálja magától. Nagyon mozgékony.
A kisebbik nyugisabb, ő még csak forog, most próbálgatja a kúszást, különben ő is mozgékony. Ő mindent pár héttel később csinált, mint a nővére.
Szerintetek nagyon le vannak maradva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!