Tudnátok nekem segíteni névvel kapcsolatban? Milyen második nevet adnátok a Léna mellé?
Nekem elég lenne az egy név is, csak mivel rövid a vezetékneve is, ezért szeretnék valami harmadik nevet is adni a babámnak, ami jól hangzik a Léna mellé...
Tudtok szép nevekkel segíteni nekem? :) Köszi!
Lénát nem adnám:) De hát ha már Léna akkor mehet utána példáuulll... Lehet, h ez egymagában jobb lenne, de mindjár kitalálok hozzá valamit...:)
Nóra pl? v Ildikó v Noémi? v Míra? v Stella? Dóra is jó sztem de a Nóra szebb... Lássuk csak mééég... Maja mondjuk?:) v Katalin?:) v Elvira?:)
A második név szerintem elegánssá teszi a viselője nevét, igaz nem sokszor szoktam használni.De van például olyan ismerősöm, akinek az jobban tetszik mint az első így azt használja.
Ha már második nevet szeretnél neki, akkor legyen dallamos hangzású.Erre írták a Melindát is és írtad, hogy tetszett is.Ezen kívül az írottak közül még az Emíliát ajánlanám, mert az hangzik még jól: Hegyi Léna Emília
Kisebb megjegyzés:
Az én dédapámat is Hegyinek hívják, igaz ő megváltoztatta az eredeti családnevét, mert az a Halál volt. :)
Kedves utolsó! Köszi, a Melinda tetszik, igen, de úgy érzem még, hogy nem az igazi. Az Emília azért nem, mert már van a családban és sajna nem egy általam szeretett személyre asszociálok róla..
Off.: ez érdekes, sosem hallottam olyat, hogy Halál vezetéknév :) Elég különleges :)
21-es, 25-ös vagyok, akkor még az első kommentemet légyszi csekkold mégegyszer kérdező?:):):) Kivi vagyok itt is reakcióra:)
Nóra pl? v Ildikó v Noémi? v Míra? v Stella? Dóra is jó sztem de a Nóra szebb... Lássuk csak mééég... Maja mondjuk?:) v Katalin?:) v Elvira?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!