Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok nekem segíteni...

Tudnátok nekem segíteni névvel kapcsolatban? Milyen második nevet adnátok a Léna mellé?

Figyelt kérdés

Nekem elég lenne az egy név is, csak mivel rövid a vezetékneve is, ezért szeretnék valami harmadik nevet is adni a babámnak, ami jól hangzik a Léna mellé...

Tudtok szép nevekkel segíteni nekem? :) Köszi!

2013. aug. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Lénát nem adnám:) De hát ha már Léna akkor mehet utána példáuulll... Lehet, h ez egymagában jobb lenne, de mindjár kitalálok hozzá valamit...:)

Nóra pl? v Ildikó v Noémi? v Míra? v Stella? Dóra is jó sztem de a Nóra szebb... Lássuk csak mééég... Maja mondjuk?:) v Katalin?:) v Elvira?:)

2013. aug. 3. 23:16
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg így lenne a legjobb, hogy Hegyi Léna.
2013. aug. 3. 23:16
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is simán lenne a legjobb.De ha nagyon muszáj a Dalma sem rossz :) meg az Anna sem sztem.
2013. aug. 3. 23:21
 24/48 A kérdező kommentje:
Én sem voltam teljesen biztos a Lénában, de közkívánatra már olyan régóta annak "készül", hogy nem hiszem, hogy más eszembe jutna akkor ott :) Hát, olyan nehéz a dolgom, lehet ez arra jel, hogy nem lesz második név? :D
2013. aug. 3. 23:21
 25/48 anonim ***** válasza:
51%
21.vagyok, még mondjuk Emma? Pálma jutott most még eszembe... v Zsófia? v Hanga? v Kinga? vvvvvvvv Elza v Eliza? v Petra? v Rita? vvvvv Gyöngyi? vvv Lujza vvv Róza? v Júlia? V Judit?
2013. aug. 3. 23:24
 26/48 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezek közül sztem a Hanga a legjobb, de errefelé annyira nem elterjedt (mondjuk, kit érdekel :D). Szerintetek?
2013. aug. 3. 23:25
 27/48 Arfox válasza:

A második név szerintem elegánssá teszi a viselője nevét, igaz nem sokszor szoktam használni.De van például olyan ismerősöm, akinek az jobban tetszik mint az első így azt használja.

Ha már második nevet szeretnél neki, akkor legyen dallamos hangzású.Erre írták a Melindát is és írtad, hogy tetszett is.Ezen kívül az írottak közül még az Emíliát ajánlanám, mert az hangzik még jól: Hegyi Léna Emília

Kisebb megjegyzés:

Az én dédapámat is Hegyinek hívják, igaz ő megváltoztatta az eredeti családnevét, mert az a Halál volt. :)

2013. aug. 3. 23:28
 28/48 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kellene mellé 3. név.
2013. aug. 3. 23:29
 29/48 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszi, a Melinda tetszik, igen, de úgy érzem még, hogy nem az igazi. Az Emília azért nem, mert már van a családban és sajna nem egy általam szeretett személyre asszociálok róla..

Off.: ez érdekes, sosem hallottam olyat, hogy Halál vezetéknév :) Elég különleges :)

2013. aug. 3. 23:31
 30/48 anonim ***** válasza:

21-es, 25-ös vagyok, akkor még az első kommentemet légyszi csekkold mégegyszer kérdező?:):):) Kivi vagyok itt is reakcióra:)

Nóra pl? v Ildikó v Noémi? v Míra? v Stella? Dóra is jó sztem de a Nóra szebb... Lássuk csak mééég... Maja mondjuk?:) v Katalin?:) v Elvira?:)

2013. aug. 3. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!