Puhatalpú babacipőkkel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Ezek közül a márkák közül melyiket ajánlanátok? Liliputi, Mohican, Carozoo Ha esetleg ezeken kívül tudtok más, jó minőségűt akkor azt is megköszönném ha megírnátok.
Kedves Kérdező,
nekünk még a C&A-ban kapható bőr talpú kiscipők is beváltak otthoni, benti használatra.
Kb. 2.500 Ft körül vannak, bőr a talpa és vastag frottír zoknis a felsőrésze. A talpnak van tartása, mosógépben is mosható, praktikus.
kisfiúknál verdás, mickey egeres és pókemberes, kislánynál hello kitty-s, valamilyen hercegnős és minnie egeres mintásat is láttam.
Szép napot:
Koszonom szepen mindenkinek!
Olyan zokniszeru kisciponk mar van, csak ebben a melegben abba nagyon beleizzad a laba. Ezert gondoltam hogy beszerzunk egy borcipot is.
Eddig a Liliputi volt a nyero de pont most hallottam hogy a minosege nem olyan jo. De erre meg pont racafolt az elso valaszolo. Szoval most gondban vagyok. :-)
A liliptinal a harom retegu talp nem tul vastag? Meg csak most allt fel a kisfiam, olyat szeretnek neki ami leginkabb hasonlit a mezitlabas erzeshez.
Koszonom szepen a valaszt mindenkinek!
Vegul egy Caroozo mellett dontottem. Ha kilyukad akkor mar ne egy 6e Ft-os liliputit kelljen kidobni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!