Mik a tapasztalataitok az elektromos babahintákkal
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Érdemes venni a babának? Jól érzi benne magát? Meddig tudnánk használni?
2013. júl. 17. 15:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, plusz általában a babák is szeretik. Olyat vegyetek (ha vesztek), ami rezeg, hintázik, zenél. Annyi fajta van.
Az én kislányomnak nem rezgős a hintája (sajnos). Elvan benne, de azért nincs elájulva tőle. :D
Viszont sok baba gyakran ebben alszik el.. szóval babafüggő. :)
2013. júl. 17. 15:44
2/7 anonim válasza:
csodálatos,fiam kb 7-8 hónapos koráig használta,nagyon szerette
2013. júl. 17. 16:30
3/7 anonim válasza:
Felesleges volt,ordított benne.Most 14 hósan sem szeret hintázni.A pihenőszéket viszont imádtuk és sokáig használtuk(abban kezdtem etetni is)
2013. júl. 17. 17:07
4/7 anonim válasza:
Egy szuper dolog, kisfiam, ha nyugtalan, belerakom, megnyugszik benne, egy darabik nezelödik, majd elalszik. Mikor megvettük meg terhes voltam, a parom hülyesegnek tartotta, hogy minek kell egy babanak hinta, felesleges penzkidobas, na azota megvaltozott a velemenye,azt mondogatja, hogy elete legjobb befektetese volt :) Most 8 honapos a kisfiam, es meg mindig hasznaljuk.
2013. júl. 17. 22:58
5/7 anonim válasza:
Nagyon jo vetel volt, sokaig hasznaltuk, remelem a masodik babanak is tetszeni fog.
2013. júl. 17. 23:01
6/7 anonim válasza:
A kisfiam imádta, sokáig nagyon ölbe-baba volt, sehova nem lehetett letenni a hintán kívül, de ott sokáig elvolt. Sokszor csak abban volt hajlandó elaludni. Még 1 évesen is hintázott benne időnként, persze akkor már csak pár percre. Most másfél éves, még mindig elöl van a hinta, szereti belepakolni a játékait és hintáztatni őket :)
2013. júl. 18. 06:31
7/7 anonim válasza:
Én 2 éve egy hiper szuper hintát vettem neki ami egyben pihenő szék is és hordozó. Van rajta szívdobogás hang is és mp4-et is rá lehetett kötni.
Kislányom hasfájós volt így evés után nem a hinta részt kapcsoltam be, hanem csak rezegjen az ülés és rögtön sikerült kipukiznia magát.
A hinta az altatásnál volt nagyon nagy segítségemre főleg a fogzási időben. kivétel nélkül mindig sikerült elaludnia benne percek alatt.
IMÁDTAM! Mivel rengeteget használtuk ezért azt ajánlom olyat keress, ami nem elemmel működik, mert akkor hetente cserélheted benne az elemet....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!