Meg tudnád szoptatni más babáját?
Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt egyik ismerősöm megszoptatta a sógornője babáját, akit az anyja 5 hetesen tejbegrízzel itatott, és ordított az éhségtől és a hasfájástól. A gyerekek között néhány nap volt csupán, így az ismerősöm felajánlotta, hogy megszoptatja a másik babát is, aki vígan szopizott az idegen anya melléből.2009. okt. 25. 10:55
1/13 anonim válasza:
Rendszeresen fejnék neki tejet. De megetetni nem biztos, hogy tudnám.
2/13 anonim válasza:
szia.most a gondolattól nagyon idegenkedek,de ha ott sírna egy éhes csecsemő és ez lenne csak a segítség akkor valószínűleg igen.
3/13 anonim válasza:
én is a fejés mellett döntenék, de nem hiszem, hogy egy olyan bensőséges dolgot mint a szoptatás meg tudnék osztani egy "idegen" gyerekkel.
4/13 anonim válasza:
biztos, hogy nem tudnám. és azt sem tudnám hagyni, hogy más szoptassan a gyerekemet...ott a tápszer, nagyszerű táplálék a babáknak.
5/13 anonim válasza:
valoszinuleg azert mondom, mert az en babam nem evett a cicimbol (fejve boldogan), de en nem gondolkodnek rajta, ha lenne elottem egy baba, aki ordi az ehsegtol. ha rendszeres dolog lenne, valoszinuleg persze felajanlanam a lefejt tejet, de ott es akkor en cselekednek, nem pedig azon gondolkoznek, hogy nem lenne e jobb fejni.
6/13 anonim válasza:
én biztos megszoptatnám. nincs rosszabb egy síró babánál...
7/13 anonim válasza:
Én is megsajnálnám és megszoptatnám saját cicimből.
8/13 anonim válasza:
Én is megszoptatnám, szerintem a siró baba valahogy ezt ösztönösen kiváltja.
9/13 anonim válasza:
Megszoptatnám. Már volt rá példa hogy egyik ismerősöm babáját szoptattam, szó nélkül megtenném máskor is. Huzamosabb ideig nem, akkor inkább fejnék neki, de egy-egy alkalom belefér.
10/13 anonim válasza:
Én nem szoptatnák más babát, és vagyok annyira önző, hogy a lefejtből sem adnék. Lehet le fognak most pontozni. Az elején sokat fejtem, és kérte egy közvetve ismerős, hogy adjam nekik, de nem adtam. Ha meg valami baj lenne vele, még engem vennének elő, hogy mérgezem a gyereküket.
Az én tejemet csak az én babám eheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!