Van aki csak 3-4 hónapos korig tudta szoptatni/anyatejjel (fejés) etetni a babáját? Mi történt? Hogy apadt el a tej?
Szia!
En is csak 4 honapig tudtam szoptatni.Nekem megjott a menzeszem es onnantol kezdve nem kellett neki sehogy se.
Mondjuk addig is neha ki kellett potolnom egyszer-egyszer.
De orulok h eddig sikerult,valaki eddig se tud.
Udv:
6,5 honapos kisfiu anyukaja
Szia!
A kislányom 8 hetes volt, amikor 3 napig 39 fokos lázam és brutál hasmenésem volt, teljesen lecsökkent a tejem. Akkor kapott tápszer kiegészítést, de pár nap múlva visszajött az eredeti mennyiség.
Most 1 hete kezdte el azt játszani, hogy nem kell neki a cicim. Rugdos, karmol, morog vagy nézelődik jobbra balra a cicimmel a szájában. Valamikor elfogadja és rendesen eszik, valamikor nem kell neki, csak a cumi. Néha meg 1-2 percet eszik, utána kiköpi, pedig még sok van benne. Most azt kapja amit lefejek, de kezd csökkeni a mennyisége és estére már megint kell tápszert kapnia.
Szerintem el fog apadni, mert most már ő nem akarja, én meg nem fejhetek egész nap, inkább vele foglalkozom. Amikor egyszer lecsökkent, akkor vissza tudtam hozni, mert akkor még ő is akarta, de ez most más. Én nem vagyok kétségbe esve, szerintem a 4-ik hónapig még kitartunk és az a lényeg, én mindent megtettem.
13 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!