Hőemelkedésre és lázra milyen lázcsillapítót használjak 10 hós babánál?
Ne haragudj, az én babám is 10 hónapos és tegnap óta folyik az orra, megfázott:((( A hömérséklete is épp annyi, mint a babádnak.
A te babád eszik rendesen????? Milyen volt az éjszakátok? A fiam még sosem volt beteg-én este már meg sem fürdettem, nehogy jobban beteg legyen.
Ma pedig elég nagy és híg volt a széklete?
Nálatok hasonló????
nálunk sajnos a kúpot lehetetlen neki beadni, mert bármit csinálok vele kitolja. Én panadolt használok, nekünk bevált, volt hogy közel 39 fokos lázat 20 perc alatt levitt.
Kisfiam szívesen beveszi, mert epres, a kúpnál viszont üvölt. 37,2-re nem hiszem, hogy kellene adni, de folyamatosan figyeld neki, ha mondjuk 37,5 fölé megy akkor adj neki.
10.28-asnak
az én babámnak amúgy semmi baja. Jó a kedve eszik rendesen. Csak éjszaka többször felébred, olyankor iszik egy kicsit de vissza is alszik egyből.
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!