Anyukák, miért adtok ebben a 30 fokos melegben bodyt a gyerekre alváshoz?
Figyelt kérdés
Az egyik kérdés válaszaiban olvasom,hogy miben alszanak a kicsik ilyen melegben. Sokan adnak ilyen időben bodyt a gyerekre-de írja az anyuka,hogy izzad, csupa víz. Akkor miért nem veszi le??????????????, Nem jobb lenne pelusban vagy bugyiban-gatyeszban aludnia szegény gyereknek????
Én az egy évesemre csak pelust adok mert 30 fok van a szobájában. Nem kínzom bodyval....
Bocs,csak egy kérdés volt...
2013. júl. 29. 19:19
21/21 anonim válasza:
Én sem adok rá bodyt ilyen melegben. Hajnalban egy textilpelussal betakarom a derekát.
Mondjuk ő sosem volt fázós baba, sosem öltöztettem agyon, télen sem, csak annyit amennyi kellett.
Még nem volt beteg, mégcsak emgfázva sem,pedig már 5 hetes kora óta minden nap vittem naponta 1-2 órát a elvegőre, december elején szüeltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!