Tényleg ebben a melegben is muszály felöltöztetni a babákat? Tegnap csak pelenkába vittem orvoshoz és rámszolt a gyerekorvos, hogy mindig adjak badyt a gyerekre meg zoknit. Ez komoly? Ti is igy csináljátok?
Utcára adok rá, rajtam is van, talán az izzadságot is jobban felfogja egy kis póló, sőt sapka is van a fején.
Zoknit miért kellene?
1,5 éves
ma egy hónapos a babám... én mindíg adok rá bodyt, mert felszívja a nedvességet a bőréről, és nem tocsod a saját izzadtságában... zoknit csak ha megyünk vhova, nehogy fázzon a lábikája, de sapit is szoktam rá adni, ha picit mozog a levegő... meg izzad a feje is, a sapi is felszívja a vizet...
de ahány ház annyi szokás :)
6 hónaposak vagyunk, itthon bodyba van zokni nélkül. Ha viszem valahova akkor vagy napozóba vagy kis rövid nacis lenvászon kertésznadrágban pólóba, lábán nincs zokni, de egy kis szandál igen!. Fejkendő vagy kalap mindig van ha sétálunk. Ha kocsival megyünk dokihoz akkor nem. Aludni is csak bodyba alszik és keresztbe takarok a hasán egy vékony kis takarót, de az erkélyajtó nyitva van!
Pont azért amit előttem írtak, felszívja az izzadságot!
Szerintem az orvos arra is gondolhatott, hogy ha hozzá így viszed, akkor máshova is, ahol esetleg ventilátorok vannak vagy légkondi.
Egyébként én is mindig adok rá egy napozót vagy trikót és kisnadrágot. Zoknit pedig viszek magammal mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!