Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, miért adtok ebben a...

Anyukák, miért adtok ebben a 30 fokos melegben bodyt a gyerekre alváshoz?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdés válaszaiban olvasom,hogy miben alszanak a kicsik ilyen melegben. Sokan adnak ilyen időben bodyt a gyerekre-de írja az anyuka,hogy izzad, csupa víz. Akkor miért nem veszi le??????????????, Nem jobb lenne pelusban vagy bugyiban-gatyeszban aludnia szegény gyereknek????

Én az egy évesemre csak pelust adok mert 30 fok van a szobájában. Nem kínzom bodyval....

Bocs,csak egy kérdés volt...

2013. júl. 29. 19:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Kisfiam 10 hetes és itt bent a házban 34 fok van, én csak pelusban altatom és ráterítek textilpelust.
2013. júl. 29. 20:46
 12/21 Babeli Zurzavar ***** válasza:
33%

en nem adok ra, szegeny kicsikem, meg is bolondulna azt hiszem! nem gondolom, hogy 30 fokban huzat nelkul vesemedence gyulladast lehetne kapni!

pelust levevo kislany anyukaja! az esetleg nem valt be/nem probaltad, hogy rakj a pelus fole egy bugyit? nalunk bevalt:-)

2013. júl. 29. 21:05
 13/21 gabszem ***** válasza:
33%
én is azt javasolnám hogy húzz a pelusra bugyit harltha ugy nem szedi le. nálunk a gyerekszobában 30 fok van. az ablak nincs nyitva nála mert állandóan felébredne az utcai zajokra. csak pelusban alszik. amugy nagyon melegvérű izzadós baba.
2013. júl. 29. 21:08
 14/21 Kerria ***** válasza:

Babeli Zurzavar köszönöm az ötletet!

Próbáltam, a kis bugyitól, a rövid cérna nadrágig mindent... Ezeken keresztül még megtalálja, benyúl a tépőzár részig... :( teljesen tanácstalan vagyok.

Mondjuk szerencsére nálunk még most is 'csak' 25 fok van a szobájában.

Viszont sokakkal ellentétben nem izzad, még így bodyban sem...

2013. júl. 29. 21:23
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

Én sem alszom meztelenül, így a gyermekemet sem fogok úgy altatni. Nem is tudnék úgy aludni.

Most persze melegem van, de amikor bebújok az ágyba, nyakig betakarózom.

2013. júl. 29. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Amikor tavaly nyáron nagy pocakom volt, akkor szoktam rá hogy csak egy bugyiban alszom. Néha betakarom a popsimat egy takaró huzattal! de ennyi. Nálunk éjszaka 33 fok szokott lenni, a falak öntik a meleget a falból... Csak egy pelusban van a fiam. Bár ma úgy volt hogy menni fog a klíma (így volt 30 fok), és adtam rá egy bodyt és textil pelussal takartam a lábát. De kikellett kapcsolnunk, legszívesebben levetkőztezném, de majd éjszaka, mert tutira felfog ébredni mert melege lesz. Ma reggel a férjem ágyruhája olyan vizes volt, hogy azt hittem oda pisilt a fiunk.. Egy szó mint száz; gatyarohasztó melegben elég egy pelus. (Bocsi a kisregényért) :)
2013. júl. 29. 23:07
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
A falak öntik a meleget* bocsi.. már hőgutát kaptam.. :D
2013. júl. 29. 23:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Ejj,de örülök a lepontozónak! Én nem pontoztam, mindegy ki mit írt, elég vegyesek voltak. A lényeg,hogy mindenki maga dönti el ad ruhát vagy nem. Jó éjt!!
2013. júl. 29. 23:32
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nem merném csak pelusban altatni mert ki tudja hogy hajnalra nem e hül le nagyon a levegő... Meg a takarónak használt pelust is lerúgja magáról egy idő után.

Ha napközben pelusban van csak akkor is alvásnál betakarom hiában van 28 fok a lakásban.

4hós baba

2013. júl. 30. 08:12
 20/21 anonim ***** válasza:
23%

azért adok rá bodyt mert picit megnyitom az ablakot neki éjszakára és hajnalban azért lehül a levegő. Nem panaszkodott még miatta. Sőt még egy vékony takarót is dobok rá.

Én is pizsiben alszom, nem csak egy bugyiban...akkor a gyerekemet miért vetkőztetném le?

2013. júl. 30. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!