Anyukák, miért adtok ebben a 30 fokos melegben bodyt a gyerekre alváshoz?
Az egyik kérdés válaszaiban olvasom,hogy miben alszanak a kicsik ilyen melegben. Sokan adnak ilyen időben bodyt a gyerekre-de írja az anyuka,hogy izzad, csupa víz. Akkor miért nem veszi le??????????????, Nem jobb lenne pelusban vagy bugyiban-gatyeszban aludnia szegény gyereknek????
Én az egy évesemre csak pelust adok mert 30 fok van a szobájában. Nem kínzom bodyval....
Bocs,csak egy kérdés volt...
en nem adok ra, szegeny kicsikem, meg is bolondulna azt hiszem! nem gondolom, hogy 30 fokban huzat nelkul vesemedence gyulladast lehetne kapni!
pelust levevo kislany anyukaja! az esetleg nem valt be/nem probaltad, hogy rakj a pelus fole egy bugyit? nalunk bevalt:-)
Babeli Zurzavar köszönöm az ötletet!
Próbáltam, a kis bugyitól, a rövid cérna nadrágig mindent... Ezeken keresztül még megtalálja, benyúl a tépőzár részig... :( teljesen tanácstalan vagyok.
Mondjuk szerencsére nálunk még most is 'csak' 25 fok van a szobájában.
Viszont sokakkal ellentétben nem izzad, még így bodyban sem...
Én sem alszom meztelenül, így a gyermekemet sem fogok úgy altatni. Nem is tudnék úgy aludni.
Most persze melegem van, de amikor bebújok az ágyba, nyakig betakarózom.
Én nem merném csak pelusban altatni mert ki tudja hogy hajnalra nem e hül le nagyon a levegő... Meg a takarónak használt pelust is lerúgja magáról egy idő után.
Ha napközben pelusban van csak akkor is alvásnál betakarom hiában van 28 fok a lakásban.
4hós baba
azért adok rá bodyt mert picit megnyitom az ablakot neki éjszakára és hajnalban azért lehül a levegő. Nem panaszkodott még miatta. Sőt még egy vékony takarót is dobok rá.
Én is pizsiben alszom, nem csak egy bugyiban...akkor a gyerekemet miért vetkőztetném le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!