26-28 fokos melegben baj, ha fürdés után vizes a 3 hónapos baba haja?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 17:51
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem, de ha aggódsz, töröld meg rendesen és negyed textilpelusból csinálj neki sapit (csomózd méretre a négy sarkánál), utána kb húsz perccel már leveheted. De szerintem 25 fok felett már nem baj, ha nem adsz rá sapit fürdés után.
2/8 anonim válasza:
Én mindig adok rá egy kissapit, amíg megtörlöm, meg bekenegetem, felöltöztetem, addig meg is szárad neki. Én nem szívesen hagynám vizes hajjal, bár tuti nem lesz semmi baja.
3/8 anonim válasza:
nem baj, csak töröld meg jól, és szerintem nem baj ha egy vékony sapit is adsz rá, nagyon pici még nehogy megfázzon
4/8 anonim válasza:
Sapka?? :)
Nem cukorból van, hanem gyerek.
Én direkt picit nedvesen hagyom a fejét, ez is hűti, általában estére 25-27 fok van a szobánkban.
5/8 anonim válasza:
Dehogy!!! :)
Gondolj arra, hogy akár izzadhatna is a kis buksija.
Ne aggodalmasodj! Gratulálok a hajas babádhoz!
6/8 anonim válasza:
Én fél éves koráig minden nap megmostam a lányom haját, és jó kis hajas baba volt már születésétől fogva. Soha nem adtam rá sapkát, újszülöttként sem, csak jól áttöröltem és nedves maradt a haja. Soha nem lett tőle baja, kb 26-27 fok volt rá állandóan!
7/8 anonim válasza:
Pont, mint az utolsó. Nem adtam rá soha sapkát fürdés után, és semmi baja nem lett.
8/8 anonim válasza:
Soha nem adtam a lányomra sapkát fürdés után, még akkor sem ha ettől hűvösebb volt a lakásban! Sosem fázott még meg ettől pedig már 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!