Ma eleg csunyan osszevesztunk a ferjemmel, szerintetek kinek van igaza?
Szerintem is kicsit túlreagáltad. A férjem egy tündér, de nálunk is van ilyen néha, hogy ha itthon vagyunk, ő alszik egyet, (nem a sétát választja). Én tiszteletben tartom, mert máskor meg szó nélkül jön, vagy ő mondja, hogy menjünk el 3-an valahova. (10 hónapos a lányunk).
Szerintem ilyesmin kár veszekedni, arról nem is beszélve, hogy ettől feszültek lesztek, és ezt a kicsi is megérzi.
Ettől én is fejreállok. Nagyon nagyon rosszul esik, amikor fogja magát és bemegy nappal aludni. Én vagyok fent éjjel, én vagyok fent nappal, ha valami, hát ez kihoz a sodromból. Én teljes mértékben neked adok igazat, ez nálam is kiveri a biztosítékot.
A "szegény neki is kell aludni egy kicsit" hozzáállástól meg borsókázom, mert egész éjjel alhat, legalábbis nálunk, reggel is addig alszik míg akar. Ez nem elég a "szegény férjeknek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!