Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma eleg csunyan osszevesztunk...

Ma eleg csunyan osszevesztunk a ferjemmel, szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Vegre egy nap, amikor nem dolgozik, csinalhatnank vmit egyutt. Delelott a kisfiunk 9-10 kozott meg visszaalszik 1 orat, akkor alltalaban mi is pihenunk meg egy kicsit. Miutan felkelt, tizoraiztunk es javasoltam, h menjunk ki a levegore. Ferjem kozolte, h o faradt es lepihenne egy kicsit meg. Es azzal bevonult a kisszobaba aludni. Ezzel tul.keppen meglott engem is mert en meg fel sem tudtam oltozni, kisfiamat sem tudtam atpelusozni, feloltoztetni...sb. szoval elkeszulni indulashoz, h legalabb akkor mi kimegyunk. ( 1,5 szobas a lakasunk, a furdo is a kisebb szobabol nyilik, ahol egyebekent a kisfiam alszik ). Szoval O ide vonult be, mi meg kintrekedtunk a nappaliban minden nelkul. Mire felebredt mar 13.00 volt, mi mar meg is ebedeltunk es mivel a kisfiam ebed utan alszik kb 2,5 orat, ezert mar felesleges volt kimenni. Mondtam a ferjemnek,h jol eltolta a napunkat, semmit nem tudtam csinalni, itt allok meg pizsamaban delutan 1-kor...nagyon merges voltam ra. Erre O csak annyit mondott, h en mit martirkodok, miert nem nyitottam ki a szamat es kertem meg ot,h ne aludjon vagy menjunk ki egyutt. En kertem, de valoban csak egyszer mondtam el, nem akartam eroskodni. Majd meg azt is mondta ( talan csak duheben ),hogy ne hisztizzek ilyen hulyesegek miatt, mert a kisfiunk is ezt fogja eltanulni. Mit gondoltok? Valoban tul reagaltam? Kisfiam meg egyaltalan nem hisztis, egy tunderi gyerek es legjobb tudasom szerint nevelem.
2009. okt. 23. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem is kicsit túlreagáltad. A férjem egy tündér, de nálunk is van ilyen néha, hogy ha itthon vagyunk, ő alszik egyet, (nem a sétát választja). Én tiszteletben tartom, mert máskor meg szó nélkül jön, vagy ő mondja, hogy menjünk el 3-an valahova. (10 hónapos a lányunk).

Szerintem ilyesmin kár veszekedni, arról nem is beszélve, hogy ettől feszültek lesztek, és ezt a kicsi is megérzi.

2009. okt. 23. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon haragudtam volna, sőt nem lettem volna olyan tapintatos, mint te voltál, hogy nem megyek be a ruhámért meg ilyesmi, eszébe sem jut, hogy neked ugyanannyi jogod van fáradtnak lenni, de a kisgyerek mellett nem borulhatsz csak úgy fel, amikor szeretnél, meg magától is kitalálhatná, hogy együtt szeretnéd vele tölteni a napot, ez nem valami hú de elvont ötlet, hanem természetes kéne, hogy legyen....
2009. okt. 23. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
És arra is kéne gondolni, mi van, ha a férjének gondja van? A feleségnek is van, természetesen, de én pld., ha nyomaszt valami, én is csak aludnék... Ezzel most nem védeni akarom a kérdező férjét, csak azt mondom, a bolhából nem kell szándékosan elefántot csinálni.
2009. okt. 23. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is túlreagálod. Bár tényleg nem volt szép, hogy lefeküdt aludni, de pl. attól még hogy alszik nyugodt szivvel bementem volna a ruhákért, a pelusért stb. Már csak azért is mert ő lefeküdt. De tényleg mondhattad volna hogy menjetek le, és ha nem erősködtél ezen, akkor végülis te toltad el. Egy férfit mindig noszogatni kell (sajnos) mert ő dolgoznak és örülnek ha lepihenhetnek. Mi meg otthon punnyadunk a lakásban és örülünk ha lemehetünk, vagy kimozdulhatunk. Kompromisszumot kell keresni és mindkét félnek megértőnek kell lenni.
2009. okt. 23. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
valahol igazad van, meg nem is. Én megértem, hogy fáradt az én férjem is az, de én is az vagyok, meg hát szeretnék vele is lenni. De én biztos bementem volna a cuccaimért, meg a gyereket is bevittem volna és elmentünk volna ketten és ahogy magamat ismerem utána durcáztam volna egy fél napot, de hál Istennek nálunk nagyon ritkák az ilyen dolgok, pedig néha úgy veszekednék....(persze nem komolyan csak olyan feszültségoldásként)
2009. okt. 23. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem butaságot csináltál, én bementem volna a cuccunkért és elmentem volna otthonról. És jól megsértődtem volna. Én is fáradt vagyok, ÉS? Kit érdekel? Aludt volna délután, amikor a pici úgyis alszik több órát. Nem hiszem, hogy az nagy áldozat lett volna a részéről, hogy fennmarad még 2 órát, veletek van és a pici alvásidejét végigaludhatta volna.
2009. okt. 23. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ettől én is fejreállok. Nagyon nagyon rosszul esik, amikor fogja magát és bemegy nappal aludni. Én vagyok fent éjjel, én vagyok fent nappal, ha valami, hát ez kihoz a sodromból. Én teljes mértékben neked adok igazat, ez nálam is kiveri a biztosítékot.

A "szegény neki is kell aludni egy kicsit" hozzáállástól meg borsókázom, mert egész éjjel alhat, legalábbis nálunk, reggel is addig alszik míg akar. Ez nem elég a "szegény férjeknek"?

2009. okt. 23. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én asszem arany középutas megoldást választottam volna. Egyrészt a cuccainkért biztosan bementem volna. Az nonszensz hogy ne használjátok a lakás egy részét amíg ő durmol és felöltözni meg pelust cserélni se lehessen (de gondolom ezt csak nem várja el). Másrészt hagytam volna aludni egy órácskát, utána felébresztettem volna hogy akkor most már menjünk. Szerintem a jut is marad is megoldásokból lesz a legkevesebb konfliktus. Mindenki enged egy kicsit és mindenki nyer egy kicsit.
2009. okt. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!