8,5 hós babának mit lehet a kenyerére tenni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 07:01
1/9 anonim válasza:
Tojássárgájából lehet tojáskrémet készíteni, pici reszelt ezüst hagymával és pici himalája sóval és bio margarinnal (ha nem tejérzékeny vajjal), csirkemellből és zöldségből húskrémet vagy csirkemájból és zöldségekből.
2/9 anonim válasza:
Bármilyen főzeléket csinálhatsz sűrűbbre, és rákened a katonákra, mint egy krémet.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor még a felvágottak,májkrém,vaj felejtős? Azokat mikortól lehet? Vagy esetleg sajtkrém?
2013. júl. 28. 10:58
4/9 anonim válasza:
Ezüst hagyma, himalája só, bio margarin???
Azért ne essünk már túlzásokba, normál háztartásba nincsenek ilyen luxusdolgok.
5/9 anonim válasza:
mi ma töltjük a 9 hót tegnap kóstoltunk a sajtkrémes kenyeret,de ugy tudom májkrémet is lehet adni neki.
6/9 anonim válasza:
Én fiam is ennyi idős mint a tied kérdező én házi baracklekvart szoktam vagy omlesztett sajtot kefirt
7/9 anonim válasza:
Májkrémből én saját készítésűt adnék, a gyáriak 90%-a szójafehérjés, egy év alatti babának biztos nem adnék szóját, még akkor sem, ha nincs allergia a családban. HA meg van, akkor még annyira sem!
8/9 anonim válasza:
1. miért lett lepontozva???....mind1...
én vajat adnék margarin helyett,a margarin enyhén szólva sem természetes/egészséges...
e mellett csirke husit,paradicsomot,az fincsi vajas kenyérrel:)
9/9 anonim válasza:
Lányunk is ilyen idős. Ma próbáltam gyümipép helyett vajas kenyér darabokat főtt tojássárgáját és medve sajtot. Imádta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!