9 hónapos babának miket főzhetek ebédre?
Adnatok tippeket?
Eddig ezeket készítettem neki: karfiolos repas rizs , krumplifőzelék,borsófőzelék
Milyen ételeket adhatok neki amit magunknak csinálok?
4hónaposan elkezdtem a hozzataplalast
Neha 1-2falatot kap a mi kajankbol de olyanra gondolok amit ő is rendesen ehet ebédre
Én túl sok gondot nem fordítok a variációkra. Van megfőzött, kockázott, lefagyasztott husi (csirke, pulyka, marha, csirkemáj, hal-frissen). Ha van friss zöldség akkor abból főzök, míg elfogy (eddig bio-t rendeltem). Krumplit nem nagyon szereti, ezért heti 2x krumpli, más napokon félbarna rizs az alap. Fagyasztott zöldség mindig van, ebből kombinálok. Konzervből csak a paradicsompürét használom, ezt krumplival, husival, (pici cukor).
Ma zöldborsó-sütőtök-csirkemell-rizs volt az ebéd és vacsi is.
Holnap marhahúslevest főzök répa-krumpli-marhahús lesz (ehhez adok néhány szem durumtésztát is)
De csináltam már neki őszibarack-rizs-pulyka -t is nagyon szerette.
Magunknak rendelem a kaját, csak neki főzök, ezért még közös "kajálásban" nem töröm a fejem. Viszont a zöldséges rizst, natúr csirkemellet, halat imádja.
A fűszerezést most lehet elkezdeni, ezért még korainak találom a "nagyok" ételét teljes mértékben neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!