Mit kell feltétlenül megvenni a babának szülés előtt és mi ér rá később?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 08:39
1/7 anonim válasza:
kiságy, babakocsi, kiskád, babaruhák (legaéább pár darab), pelenka (legalább egy induló csomag)
2/7 anonim válasza:
pelenka 2-5kg-s meg textilpelenka minimum 10db,kifogó fürdéshez.
és amit az első válaszoló leírt kb.
3/7 anonim válasza:
mellszívó is nagyon fontos aki például nem tudja magának fejni a mellét kézzel . Babaágyba ágynemű és lepedő .
34+6 hkm
4/7 anonim válasza:
kiskád, pipere dolgok, lázmérő, sterilizáló még ami eszembe jutott
6/7 anonim válasza:
Amúgy szerintem egyszerűbb még most megvenni mindent, mert hidd el, utána nehezebb lesz hulla fáradtan utána menni még a dolgoknak, körbenézni stb. Szerintem amit csak tudtok, vegyetek meg még a baba születése előtt.
7/7 anonim válasza:
Amit nem vettem, és majd ha kell, fogunk:
sterilizáló, cumi, cumisüveg, tápszer
Végül lett cumisüveg (amikor autóztunk, használtuk), cumi (de mégis kiköpte), a többi nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!