1 hónapos babának 3 napja volt átlövetve a füle. fürdetésnél ki esett a fülbevalója, mit csináljak?
kislánynak ne lövessünk fülbevalót?:D köszönöm az okos választ..
ami benne van azt a kórházban adták, de van neki egy arany, azt ajánlották hogy 3 hét után rakjam át az aranyat, akkor most melyiket rakjam?
első vagyok
mióta van egy kis "öntudatom", nem hordok fülbevalót, és most van 1-1 undorító lyuk a füleimben, de te tudod....
Attól mert te utálod hogy ki van lyukasztva a füled még nem biztos hogy ö is fogja. A nők nagyrésze hord fülbevalót és szereti.
Kérdező! Fura hogy ki tudott esni, ezekszerint nem túl jó az amit ott adtak. már bele rakhatod szerintem az arant főleg ha annak biztonságosabb a kapcsa.
Hivatalosan 6 hétig kellene bentlennie az orvosi fém fülbevalónak, utána lehet cserélni. Szerintem még a kórházit rakd vissza.
(fülbelövéssel is foglalkozom, azért tudom)
Tényleg elég hülye kérdés.
Kiesett hát tedd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!