Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babának 3 napja...

1 hónapos babának 3 napja volt átlövetve a füle. fürdetésnél ki esett a fülbevalója, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 20:18
1 2
 11/15 Milagros ***** válasza:
UGYAN MAR! PERSZE H SAJNALJUK A GYEREKUNKET, DE AZERT VALLJUK BE, HOGY SOKKAL JOBB MOST KILOVETNI, NEM PISZKALJA, MEGSZOKJA STB!! TEDD VISSZA NEKI! ES KEZELGESD UGYAN UGY AHOGY EDDIG, ALKOHOLOZD, ES HA GYULLADT KICSIT, MEG HA NEM IS, NEHA NEHA EGYNAP 2X LEGALABB TEGYEL RA SUDOCREMET(POPSIKENOCS) HA EZT HASZNALOD, NAGYON JO GYULLADASCSOKKENTO! DE TEHETSZ MAS POPSI KREMET IS! NE TORODJ SENKI FIAVAL! A NOK 90% -A ILYEN PICI KORBAN TETET FULBEVALOT! GRATULALOK A BABADHOZ!! :) (EN 3 HETESEN LOVETTEM KI HAZHOZ JOTT A HOLGY, HANGTALAN FILBELOVOS PISZTOLLYAL. FELIG AJULT VOLTAM ANNYIRA SAJNALTAM A KISLANYOMAT ESTIG SIRTAM. DE NEM BANTAM MEG, IGY A LEGJOBB. ABBAN A PERCBEN MEGBANTAM MEG AZT IS HOGY MEGSZULETTEM. EGYSZER SEM PISZKALTA, ES MOST SEM. 1EVES KISLANY ANYUKAJA
2013. júl. 28. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:

12:56

Szerintem ez nem az a hely, ahol a beragadt caps locktól neked jobban igazad lesz. Netikett.

A mondanivalóddal nincs bajom, csak az a sok nagybetű, miért kiabálsz velünk? :(

2013. júl. 28. 13:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, vissza raktam volna a gyógyászatit, csak az a baj, hogy rossz az egyik fülbevaló,azért is eshetett ki ilyen könnyen, ezért vissza sem tudtam neki rakni azt,így hát az aranyat raktam be, egyenlőre semmi baja:) nem piros. alkohollal kezelem neki..
2013. júl. 28. 16:46
 14/15 Milagros ***** válasza:
Utolso elotti! Sajnos olyan billenyuzetet szedtem le a google playrol, ami eleg sokszor megbolondul:D ! De hogy kiabaltam!! Elnezest ha felre ertheto voltam:/ :d
2013. júl. 28. 17:30
 15/15 Milagros ***** válasza:
Sztem nem lesz baja, hogy mar az aranyat tetted be neki, alkoholozd ES Enyi!
2013. júl. 28. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!