Kevés lenne a tejem? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
3 hónapos kisfiam néhány napja éjszaka 2 óránként kel enni. Azelőtt fektetés után 5-6 órát végigaludt evés nélkül. Nappal is csak 3-szor 30-40 percet alszik. Fáradt vagyok! !2013. júl. 27. 10:46
1/4 anonim válasza:
vedd magad meléé ha akar szopizni szopizzon
amugy elhet most avna anövekedési ugrás azt hogy átalussza az éjszakát vagy nem sok minden befojásol
növekedési ugrás, front fog meleg vedd figyelembe
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szomjas ebben a nagy melegben, próbálj meg neki egy kis vizet adni ilyenkor, hátha attól is visszaalszik. Aztán lehet, hogy a növekedési ugrás. Ha nagyon nyugtalan vagy a tejed miatt, akkor mérd pár napig...nekem ennyi idősen kezdett el csappanni...egy ideig én is a növekedési ugrásra fogtam, aztán elkezdtük mérni és kiderült, hogy fele annyit tud csak kienni mint azelőtt :(
3/4 anonim válasza:
Lehet, h szomjas. De 3 hónaposan van az első nagy övekedési ugrás, ilyenkor teljesen természetes, hogy a babák többet szopnak, ugyanis előre szaporítják a tejet maguknak. Ezen mindenki átesik, csak valakinek nem tűnik fel. Vedd magad mellé, szoptass, amikor csak igényli, pár nap alatt el fog múlni és visszaáll.
4/4 anonim válasza:
Egyél sok tojás levest, mindennap és csinálj tejben főtt zabpelyhet (fahéj, pici cukor). A zabpehelyben minden féle nyomelem van, és sok van benne, naponta többször egyél belőle. CBA, piac, de bárhol kapsz ilyet, olyan mint egy félbe nyomott mag amire rátaposnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!