2hónapos babám nem akarja elfogadni a tápszert a tejci meg kevés neki . milupa ha val probálkozunk de sajnos ökölődik tőle. Mit tanácsoltok mit tegyek? Magával a cumival is baja van csak a cicit akarja.
Neki több esze van, hogy az anyatejet többre becsüli, mint a tápszert, az igazi cicit jobban szereti, mint a műcicit.
Tedd többször mellre, hogy több legyen a tejed. Ha tápszert adsz neki cici helyett, a maradék tejed is el fog apadni sajnos, ezt borítékolom.
Sajnos nem mindenkinél jön be a tedd többször mellre - több tej termelődik dolog. Nálam sem sikerült, pedig ittam teát, szedtem homeós bogyót, egész nap rajtam volt a gyerek (szétáztatta a mellbimbómat már, emiatt berepedezett, majd ettől mellgyulladásom is lett), plusz masszíroztam, fejtem, de mégsem lett több (így is örültem, hogy 5 hónapos koráig volt némi tejem, a családban senki nem tudott szoptatni).
Egyébként ha tényleg mindent megteszel azért, hogy több legyen a tejcsid, de mégsem jön össze, akkor kénytelen vagy pótolni tápszerrel, éhen nem maradhat. Kisfiam egyébként a HA tápszert nem fogadta el, csak a simát. Lehet, hogy váltanotok kell másikra, és azzal semmi problémája nem lesz. B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!