Sos, nyűgösebb babák anyukái, mit tanácsoltok?
Nekem az első lányom vol ilyen. 24-ből 20 órát sírt, kézben is. Később kiderült, h ételallergia okozta az extrén erős görcsöket, de az első hetekben pocsék anyának éreztem magam. Csak hordozókendőben nyugodott meg, csak járkálás közben (ha aludt, se tudtam leülni vele), kellett neki az a haspréselős ringatüzás. Amikor rájöttünk, hogy tejfehérje allergiás és minden tejszármazékot kizártam az ltrendemből, akkor sokkal jobb lett... de ez hónapokba telt...
esetleg próbálj odafigyelni arra, mit eszel, jegyezd fel, h mikor eszel, ő mikor szopik, és mikor viselkedik így, hátha látsz összefüggést!
és a hordozókendő is remek találmány ;)
8 hónapos a pici és a mai napig üvölt,ha leteszem mikor neki nem tetszik....
Mikor 2 hónapos volt,nem hazudok és nem túlzok,volt olyan hogy egész nap 2x10 percet aludt,a többi időben vagy sírt,vagy a cicimen csüngött...sokan kérdezték hogy tudok egy órán keresztül szoptatni,hát úgy,hogy akkor nem sír legalább...Eleinte én is a hasfájásra fogtam,mert sokszor a kezünkben is sírt,aztán 3-4 hónapos kora körül rájöttem,hogy nem ez a baja,hanem hogy fáradt,nehezen alszik el nap közben,ugyanis se a cumit nem fogadja el se az ujja nem kell neki, a cicimen lett volna egész nap.
Mostanra odáig eljutottunk,hogy "csak" akkor ordít mikor feljövünk a játszóról és leteszem,hogy lecsutakoljam a nagyot,aki még nincs 3,illetve este ordít,mikor fürdetem a nagyot...Most már megoldódik a probléma,ha felveszem,de ugye ezt nem tudom megtenni mindig mikor őméltósága azt óhajtja:))
Csak azért írtam le,hogy lásd nem vagy egyedül!Én mindent megpróbáltam,tényleg mindent,mégis még mindig eléggé sírós típus...és nálam sajnos rengetegszer van,hogy sírni hagyom!De legtöbbször nem is tudnám felvenni....
szóval kitartást!!!:)
akkor ha jól értem, csak egy maradt, a türelem és a remény, hogy idővel javul...
persze, próbáltam már mindent, nekünk legjobban az infacol vált be, de az is csak enyhíti a tüneteket. Most hallottam a körömvirág sziromról, azt is kipróbáljuk a következő hetekre...
köszönöm a válaszaitokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!