Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hauck shopper sportbabakocsiró...

Hauck shopper sportbabakocsiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát szeretném kérni, akiknek volt/van ilyen babakocsijuk.
2013. júl. 27. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen (is) van. Előnye, hogy aránylag könnyű, vízszintesig dönthető, nagy a bevásárló kosara, és rosszabb terepen is elmegy.

Hátránya szerintem, hogy nem lehet teljesen 90 fokig felültetni benne a gyereket, csak olyan fél ülő helyzetig lehet megemelni a háttámláját, aminek folytán valahogy mindig lecsúszik benne, és olyan furán ül, hogy csak a lába között lévő öv tartja ott, szóval úgy nekem nem tűnik valami kényelmesnek.

De mikor kisebb volt, akkor nagyon jól jött a vízszintesig dönthetőség, meg akkor valahogy kényelmesebb volt neki (olyan 6-8 hónapos korig, amíg nem ült rendesen).

2013. júl. 27. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor még körülnézek, de egyelőre ezt néztem ki. Esetleg milyet tudsz még ajánlani?
2013. júl. 27. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mennyi idős babának szeretnéd.

Nekem az a tapasztalatom, hogy tökéletes babakocsi nem létezik :(.

Nekem 5 babakocsim volt, abból egy kölcsön (azt már vissza adtam), egyet most adtam én kölcsön, és három van még itthon készleten :).

Mindegyiket máskor használom. Ha tömegközlekedünk, akkor egy kicsi Easy Go Milo-t, ha itthon vagy a Duna parton sétálunk, akkor egy Quinny Freestyle-t, az bármilyen terepen elmegy (a legnagyobb hóban is), hatalmas, kényelmes, de buszra szállni kizárt vele (nálunk nagyon rosszak az utak, még a járdák is sajnos).

A Shoppert meg nagyon keveset használtam, télen egyáltalán nem (pedig vettem hozzá egy lábzsákot is), kb. csak akkor, amikor olyan 5-8 hó körüli volt a kisfiam, és végig tudott benne feküdni, akkor nagyon jó volt, mert lehetett vele buszozni is, de mégis kényelmes volt neki.

Most meg már 20 hónapos, és már sokszor gyalog járunk, vagy max. a kis sportkocsival.

Szóval nagyon nehéz szerintem - vagy inkább lehetetlen - olyat találni ami végig megfelelő a gyereknek és nem is dög nehéz.

2013. júl. 27. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem. 9 hónapos egyébként, és a batár nagy kocsinkat szeretném lecserélni egy sportkocsira, amit még most nyáron és majd télen is használhatunk.

Na, akkor még átgondolom, de valóban olyan nehéz megfelelő babakocsit találni. Egyik ezért jó, a másik azért. Mondjuk a Hauck shopper azért tetszik, mert teljesen dönthető, jó nagy a bevásárlókosara, egyben van a tolókarja, és azt mondják, hogy elég strapabíró, stabil kocsi. Talán megnézem élőben és beleültetem a lánykámat, hogy neki mennyire kényelmes. Még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál!

2013. júl. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!