Hauck babakocsi Shopper Trio Set. Azok tapasztalatait, véleményét várim, akikmár találkoztak ilyen babakocsival! Www. Brendon.hu/Products/ViewDetails/40045? storetype=s.
Nekünk ez van és imádjuk!
Te tudod, hogy nálatok mik a szempontok...a mi szempontjainknak tökéletesen megfelel: 80*100-as liftbe férjen be, kicsi a lakás, így legyen könnyen összecsukható, 3 részes legyen mivel sokáig akarjuk használni újszülött kortól, ha lehet legyen mosható, könnyen kezelhető.
Ezeknek a szempontjainknak ez a babakocsi felelt meg és persze azért az árát is nézni kell...IMÁDOM! nem vagyok egy "műszaki zseni", de még nekem is könnyen megy a kocsi összerakása, kinyitása, stb. Örülök, hogy minden huzata levehető, és mosógépbe moshatom! Tényleg pici, kompakt. Pont ebből adódik az egyetlen bibije: hogy a kerekei nem óriások, vagyis terepen-dombon nehezebben tolható...teszem hozzá, városban élünk, nem gondoltam, hogy ez gond lehet, de itt nagyon szarok a járdák, sínek, és meggyűlik a bajom egy-egy nagyobb luknál. De nagyobb kerekű nem is férne be a lakásba és nem is terepviszonyokra akarok berendezkedni :)
jaaa, és könnyű, gond nélkül dobom be a kocsi csomagtartójába, cserélgetem a részeit rajta, stb.
(nekem a kinézete is tetszik, habár ez volt az utolsó szempont a vásárlásnál)
Én csak ajánlani tudom olyanoknak akiknek hasonlóak az igényeik a miénkhez!
Tök jó áron tudtuk megvenni az Elefáni-ba, mert ott kaptunk 10%-os kártyát, ami egy ilyen áru babakocsi szettnél, igen is hogy nagyon számít (nekünk)!!!
Szia!
Köszönöm a részletes választ! :-) Nálunk is nagy előny, hogy kicsi helyet foglal! Ami a kicsi kerekeket illeti, nálunk is elég rosszak a járdák, de most a 2 éves kislányomnak van egy sport babakocsija, aminek szintén kicsik a kerekei, és annyira nem zavar a közlekedésben.
Szerettem volna ha van mindegyik részéhez lábzsák...ez a típus nem olyan, de ennek jók a méretei. Varrattam egy egyedi lábzsákot hozzá, és most már tényleg teljes a shopper szettünk :D
Utolsó gondolatom a babakocsi szettről: Ez a márka egy nagyon megbízható márka. Én eredetileg használt kocsikat néztem és ott csak a Hauck-okat kerestem, mert talán abból nézem ki, hogy használtan is jó lehet...Ez se utolsó szempont!
Hát igen, láttam én is hogy lábzsák nincs hozzá. Ezt én is hátránynak tartom.
Hol varrattál hozzá lábzsákot?
Nekem ilyen van, de csak a sportkocsi része, nem az egész szett. Szerintem tök jók a kerekei, nálunk rosszak a terepviszonyok, de aránylag jól megy rajta, mert nem azok a nagyon kicsi kerekei vannak, a leírás szerint is lehet rosszabb terepen is használni. Én meg vagyok elégedve vele, jó nagy a bevásárló kosara is, vízszintesig dönthető, és merev támlája van.
Mondjuk én nem tudtam róla leszedni a huzatot és betenni a mosógépbe, csak a fürdőkádban tudtam kimosni kézzel, és úgy valahogy olyan csúnyán száradt meg. De lehet, hogy valamit nem szereltem szét eléggé.
lábzsákot egy kézműves csajjal varrattam a meska-ról (te választhatod a színkombinációt és a mintát is rá, ilyen biztos nem jön szembe sehol):
Minden babakocsiba betehető. Mi jelenleg az autós ülésbe/hordozóba használjuk, de majd jövőre a sport részébe is tökéletes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!