Chipolino Pook vagy Baby Luxe Grado babakocsi (ld. Linkek lentebb)?
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat.
Végül a baby luxe-t vettük meg, mert félő volt, hogy a chipolino kicsi lesz a fiamnak....de sajnos befürödtünk vele, mert random befékez a kocsi, úgy, hogy tutira nem csináltam semmit a fékkel. Még aznap visszavittük a brendonba, ők nem találtak semmi hibát, szerintük jól van összeszerelve. Leadták szervizbe, szerintük sincs semmi hiba (wtf?!!). Inkább visszakértük a pénzt, de csak utalványt adtak. :-(
Amúgy nem csak nálam csinálta a hibát a kocsi, hanem a férjemnél is. 2-300 méter alatt kb. 2-3-szor. Sztem ez kifejezetten balesetveszélyes. Egyszer az úttesten haladtam át, és nem tudtam felmenni a járdára, mert befékezett, pont jött egy autó is, de az szerencsére megállt. Szóval ilyen babakocsit soha többet, és a brendont se tudom ajánlani, egyáltalán nem voltak segítőkészek a problémánkkal kapcsolatban, 2 hétig nem volt se pénz, se kocsi. Többször is próbáltuk visszakapni a készpénzünket, de ragaszkodtak az utalványhoz. :-(
Pénzt sehol nem adnak vissza.
A Brendon velem korrekt volt. Kaptam csere babakocsit is. Az Abc Design nem javította meg garanciával a babakocsit de a Brendon ingyen megtette.
Ezért nem szabad noname dolgokat venni semmiből
A Brendon legalább utalványt adott. Máshol azonnal le kell vásárolni.
Drága tanulópénz volt,de már te is tudod hogy noname cuccot nem veszel
Utolsó vagyok!
Nekünk az volt a baja, hogy ráléptem a csatra és eltört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!