Babakocsi szervizről tapasztalatok? A Brendon Soroksári úti szervizéről is írnátok tapasztalatokat?
Van egy I'coo Targo Country típusú babakocsim, elég speckó vázzal és kerekekkel. Ezt a márkát (tudtommal) egyébként is csak a Brendon forgalmazza. Volt egy autóbalesetünk és a csomagtartóban lévő babakocsin eltört egy műanyag alkatrész. Ezt szeretném kicseréltetni. De már nem garanciás a kocsi és ezt a modellt nem is lehet már kapni (asszem 2010-es). Viszont van egy másik modell, aminek ilyen a kereke és a váza és a Brendonban lehet kapni. Szerintetek foglalkoznak vele vagy elhajtanak a búsba?
Ha van valakinek viszonylag friss tapasztalata van babakocsi javításról, megírná? Köszi szépen!
10.000 től kezdődnek az alkatrészek, vagy a javítás!
Barátnőmnek ennyie került egy kis műanyag pöcök, amivel a tolókarral lehetett állítani, nekem meg 18.000-be egy első kerék.
Hívd fel őket, kérdezd meg, aztán tudod mérlegelni inkább megjavíttatod, vagy jó így, vág veszel egy másikat.
Én úgy tudom, hogy megcsinálják akkor is ha már nem garanciás, csak igazolnod kell blokkal, hogy tényleg onnan való a kocsi. Régen így volt, remélem nem mondok hülyeséget.
off: hol vannak babakocsi szervízek ? Vidéki vagyok, és van egy brevi kocsim, aminek kicsit "zörögnek" az első kerekei. Úgy kaptuk, nem tudom hol vették korábban (de nem láttam még a brendonban). Hol tudnám megcsináltatni szeritetek?
Ezzel a babakocsi szerelővel (Novo-Team) beszéltem telefonon. Remélem, hogy tényleg nagyon jó, mert olyan bicskanyitogató stílusa van, hogy ha lenne rajta kívül más, aki bármilyen babakocsit elvállal, elküldtem volna a búsba.
Az a baj, hogy a Brendonban telefonon látatlanban azt mondták, hogy csak garanciálisat vállalnak. Csakhogy ez egy prémium kategóriás kocsi, és simán cserélhető lenne az alkatrész, ezért nem dobnám ki.
Ja, nem a Brendonban vettem.
Egyébként írtam már a gyártónak is, hogy hol tudnám megjavíttatni, csak még nem válaszolt (hétvége miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!