Kinek van Hauck Sport, Shopper, Turbó, Speed Sun, Capri vagy City babakocsija?
Szia !
Nekünk egy Hauck Speed Sun van , mi ugye egy 10 emeltesbe lakunk a 9. emeleten , és sokszor rossz a lift , így mindenképpen olyan babakocsi kelet amit feltudok vinni ! Mi már újszülött kortól használjuk ( 2 éves a lányom) , még mai napig használjuk , én nagyon szerettem ! Tényleg eddig minden telepen át ment !
Éretm tehát olyan könnyű a kocsi hogy egyedül felcipeled a 9.re :) Amúgy le a kalappal előtted
Mi kertesben lakunk csak van egy kis lépcső (kb 15 fok)
De mindenképp szempont az is hogy könnyű legyen.
A Turbo Duo is számít?
Mert annál:
+ könnyű, már amennyire egy ikres kocsi könnyű lehet
+ esernyőre csukható, ami ritka
+ újszülött kortól használható
+ nem túl széles, nem túl hosszú
+ nagyon jól fordul
+ elég jó ára volt
+ lehet bele kis bevásárlást pakolni
- a sok (napi átlag kettő) kinyitás-összecsukás már azért egy év után látszik rajta
- kicsik a kerekei
Igen számít :-)
Minden válasz számít, Köszönöm :-)
Shopper - imádom, a mi igényeinknek tökéletes: pici, könnyen összecsukható, könnyen használhatók a tartozékok, kényelmes a babámnak, kategóriájában jó áron van viszont ezért cserébe egy minőségi márkát kapsz! Trio set-et vettük belőle, így tényleg az első naptól kezdve használjuk. A kerekei elég kicsik, de eleve a babakocsi is az, ezért is vettük! A lábzsákot hiányoltam hozzá, így azt külön vettem, meg most talán napernyővel is ki fogom egészíteni.
Én csak ajánlom a Hauck termékeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!