Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hauck sportbabakocsiról mi a...

Hauck sportbabakocsiról mi a véleményetek? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Mikortól használtátok? Előnyök- hátrányok?
2012. júl. 20. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem Hauck az pont nincs. Chicco Ponee van, meg ct 0.4, 0.5. A Ponee a kedvencem, 5,5 kg, gombnyomásra, egy mozdulattal lapracsukható, párnázott, nagyon kényelmes, nagy kosara van, könnyű tolni, kis helyen elfér. A másik 2 esernyőkocsi, azok is jók, bár nem szeretem, hogy összecsukásnál le kell fektetni a földre, és lehajolni. A 0.4 terepjáró, nagy masszív dupla kerekekkel, a 0.5 inkább városi, kis kerekekkel.

Ha csak a Hauck érdekelt, akkor bocsi :)

2012. júl. 20. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Hauck Malibunk van. Imádom!!!

Egyetlen hátránya az, hogy a huzatot nem lehet leszedni róla, így elvileg csak helyileg tisztítható.

Az már más, hogy én megcsináltam leszedhetőnek. :-)

Előnye: könnyű, könnyen irányítható akár 1 kézzel is. A háttámla nem csak 3 fokozatban állítható, hanem úgy, ahogy akarom.

Gőzöm sincs, pontosan mikor kezdtük el használni, de már ült a lányom, az biztos.

Egy nagy batár babakocsit cseréltünk le erre, megváltás volt!

2012. júl. 20. 14:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is egy nagy batár van, de már nagyon unom. 7 hónapos a fiam, szerintem már lassan lecserélem. A tescoban most akciós a Hauck, azért kérdezem.
2012. júl. 20. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A Tescoban most melyik fajtája akciós?
2012. júl. 20. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen Tescos Hauck babakocsink van. Én szeretem összecsukva kevés helyet foglal, jó nagy a bevásárlókosara, ülése könnyen állítható. Pár hónapos volt a fiam mikor már beletettem ebbe, mert ennek elég jól dönthető az űlése, de mégse vízszintes és így már kilátott.
2012. júl. 20. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Hauck sport. 15.000-ről van leárazva 10-re. Megnéztem, a Brendonban is 15 ezer. Mi megvettük tegnap. Még nem próbáltuk ki. Ennyi pénzért jónak tűnik, bár a férjem (mérnök) szerint elég gagyi megoldások is vannak rajta. Mindenesetre a váza jó erős.
2012. júl. 21. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ennek Sport a neve. Így már értem. Megnéztem a Brendon oldalán én is, ennyi pénzért szerintem jó.
2012. júl. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!