Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatom majd a születendő...

Adhatom majd a születendő kisbabámnak a Mihrimah nevet?

Figyelt kérdés
Be jegyzik ezt hivatalosan Mo.-n?
2013. júl. 26. 10:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind a Szulejmán hatása!:)
2013. júl. 26. 11:04
 12/37 anonim ***** válasza:
36%
sajnos nem tudom ki az a Szulejmán.
2013. júl. 26. 11:06
 13/37 A kérdező kommentje:
Szerdánként megy az RTL-en egy sorozat, ami Szulejmánról az egykori török szultánról szól akiről, még anno a történelem órákon hallanod kellett volna róla, neki lett a felesége Hürrem, akinek a lány gyermeke kapta a Mihrimah nevet....
2013. júl. 26. 11:12
 14/37 anonim ***** válasza:
67%
Szerencsétlen gyerek, miért utálod már most?
 15/37 anonim ***** válasza:
51%

Az RTL-n adják szerda esténként:)

Egyébként én is szoktam néha nézni, ha a gyerekeim addigra elalszanak, de sose voltam úgy vele, hogy annyira oda legyek egy sorozatért, hogy fucsábbnál furcsább nevet adjak ez miatt a gyerekemnek.

16/37 anonim ***** válasza:
70%

már azt hittem valami új villalakó :)

köszi , az iskolai tanulmányaim során tanultam Szulejmánról, de kétlem, h. te az iskolai benyomások alapján választottad ezt a nevet :)

2013. júl. 26. 11:23
 17/37 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a fiad Hozé Armando legyen, de ha oroszlánkirály megy éppen a tévében, akkor legyen csak Mufasza. :D Van néhány ismerősöm, akivel hasonlóan hozzád kicsesztek a szülei. Majd mikor Eperke és Áfonya néni a kerítésnél pletykálkodik. Vagy jön Pop Simon ösztályvezető. Havasi Viola főorvos. Na most két eshetőség van, vagy rohadt jó fej lányod lesz, és onnantól minden idióta ilyen nevet ad a gyerekének, vagy egy looser lesz a suliba, és az utolsó csepp, hogy még a neve is táptalaj a szúrka piszkának. Nem tudhatod előre milyen lesz az óvi/isi... És a gyerekek nagyon tudják egymást bántani...
2013. júl. 26. 11:27
 18/37 anonim ***** válasza:
26%

Ha fiad lesz, Muhtesem lesz a neve?:) vagy Mustafa, Mehmed, Szelim?:)

Na, mindegy, egyébként a sorozat tényleg csak történelmi ihletésű, mert rengeteg eltérés van, ami a sorozatban történik és ami a valóságban történt.

2013. júl. 26. 11:30
 19/37 A kérdező kommentje:
fiúból a Szelim tetszik a legjobban, a Muhtesem pedig csodálatosat jelent, az nem egy név :)
2013. júl. 26. 11:34
 20/37 anonim ***** válasza:
72%
Ez annyira török név, hogy egy kicsit lesz csak nevetséges a gyereked ezzel a névvel. Ne tolj ki vele, mert ő ezzel a névvel fog felnőni. Lehet, hogy neked egyszerű kimondani, de amikor majd pár évesen a nevét akarod megtanítani, biztos ő is olyan lesz, aki logopédusra fog szorulni, mert nem fogja tudni kimondani.
2013. júl. 26. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!