Milyen nevet adjak születendő kislányomnak?
Mi a statisztikai adatok alapján választottunk, ez az oldal nagy segítségemre volt ebben.
A másodiknál már volt egy ami mindkettőnknek tetszett, és az sajnos gyakoribb név, de ez van :)
Ágota
Orsolya
Enikő
Réka
Mi a fiúnevetek?
én úgy gondolom, hogy név kiválasztásakor nézzétek meg, hogy illik-e a családnévhez. A legtöbb ember így csinálja. A barátnőmnek pl. a kedvenc fiúneve egyáltalán nem illett a vezetéknévhez, ezért egy hozzáillő nevet választott a férjével :)
Az egyik rokonunk Lenkének nevezte el a lányát, és sok családtagnak nem tetszett. Igaz, hogy semmi közük hozzá, de úgy érezték, az nem illik a vezetéknévhez. Emlékszem, egyszer vendégségben arról beszélgettek egymással, hogy egyáltalán milyen név a Lenke?
Még van időd.Én azt mondom ne törd a fejed.Hagyatkozz a megérzéseidre.Mikor pihensz vagy csak úgy nem csinálsz semmit.
Én a lányaimmal az is tudtam az első perctől fogva,hogy lány.Nem tudom megmondani miként ,egyszerűen éreztem.A név meg csak úgy beugrott.
A Szalai nevet olvasva nekem a Zita ugrott be .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!