Milyen nevet adjak születendő kislányomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!11 hetes kismama vagyok. Igazából még nem tudjuk a baba nemét, fiúnevet már találtunk, de ha lány lesz, akkor teljesen tanácstalan vagyok.OLyan nevet szeretnék, ami egyszerű mégis szép, de nem tucatnév, nem szappanopera név, nem túlságosan régies. A vezetéknév Szalai. Köszi szépen!!!!2013. júl. 12. 11:15
11/32 anonim válasza:
Lányunk Lilien,nem tucatnév,nem régies és nem szappanoperás :D Szerintem... Szalaihoz sok név illik: Nóra,Vivien,Hanna,Henrietta stb stb stb.
12/32 anonim válasza:
Nekem a Sára ugrott be, én úgy hívnám a lányom, de a mi vezetéknevünkhöz nem passzol annyira mint a tiétekhez.:)
Szilvia is jó.:)
13/32 anonim válasza:
Szalai Szofi (Szófia)... Szerintem ez jól hangzik. :-)
14/32 anonim válasza:
Szalai Eszter?
Szerintem nagyon szépen, lágyan cseng. Komoly, és becézni is lehet. Nem tucatnév.
Bár én elfogult vagyok, az én lányom is Eszter.
15/32 anonim válasza:
Szalai Emese
Szalai Bettina
Szalai Viktória
17/32 anonim válasza:
szerinem a Dorina legyen nekem az nagyon tetszik :D
18/32 anonim válasza:
Nekem a vezetéknévről a Henrietta ugrott be először.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!