Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsőt szeretnék venni...

Bölcsőt szeretnék venni születendő kisbabámnak. Nézegettem használtan is, szerintetek ez megéri az árát?

Figyelt kérdés

úgy látom szép állapotban van, de még nem igazán vásároltam használt dolgot az internetről.

Nektek mi a véleményetek

Nem az a cél, hogy ringathatós legyen, esetleg még hol nézzem?

vaterán nem vagyok regisztrálva :(

[link]

2010. aug. 8. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,és utána Te is eladhatod,hiszen hamar kinövi.
2010. aug. 8. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Hamar ki fogja nőni a babád szerintem. Írja az eladó, hogy az ő gyereke másfél évesen is elfér benne, az csak egy dolog. Ám 10 hónapos kor körül a babák már felállnak és akkor kipottyan belőle, tehát ekkor már csak alvásra lehetne használni. A saját lányomból kiindulva nekünk ez életveszélyes lenne, altatás közben, sőt álmában is néha felül-feláll stb. Pici, pár hónapos babának tuti jó, de amint ülni tud a baba én már nem merném használni. Szerintem érdemesebb egy kiságyat venni, aminek lejjebb lehet pakolgatni az alját, ahogy nő a baba.
2010. aug. 8. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Az eladó azt irja, hogy a másfél éves gyereke használta? Hát egy ekkora gyerek már feláll ideális esetben, ezen meg se rács, se semmi. Nem beszélve ha majd felül a babád, akkor is könnyen kieshet. Nem praktikus szerintem, jobb ha kiságyat veszel.
2010. aug. 8. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy ennyiért is lehet venni, biztosan vettem volna :) Szerintem megéri:)
2010. aug. 8. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első babámnál nem volt mózesem, hanem a kiságyába raktam kapásból. Most, hoyg jön a második, kapok egyet kölcsön, mert az elején nem rakom a két gyereket egy szobába. A mózes mellettem lesz, így nem lesz gond az éjszakai kelés sem. Viszont ha nem kaptam volna, tuti vennék én is, de csakis használtat...

Anno én is nagyon viszolyogtam az ilyen használt dolgoktól. Azt javaslom, hoyg regisztálj a Vaterára/Teszveszre jó előre, már most. És tegyél fel rengeteg kérdést az eladónak a bölcsővel kapcsolatban, esetleg kérj még fotót róla, hogy milyen állapotban van, ha nem látod jól a képeken. Aki korrekt és tényleg azt szeretné, hyog meg legyél elégedve, ezeket megteszi Neked és Te nyugodtabb szívvel veszed meg. Mitóta én is regisztráltam, jóoár dolgot vettem ott használtan (mondjuk én leginkább Teszvesz) és eddig egyikkel sem volt semmifél egondom, hoyg nem azt kaptam, amire számítottam. Szerintem szükséged lesz rá, mármint egy ilyen használt cuccos oldalra, hiszen nem győzi az ember pénzzel.....

2010. aug. 8. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
én biztos nem venném meg,főleg azzal a kakifoltos matraccal.előttem meg jól leírták, hogy egy nagyobb babának veszélyes
2010. aug. 8. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
2-3 hónapos koráig tudod használni,mert utána kiesik.Ezek csak szépek,de kevésbé használhatóak.
2010. aug. 8. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!