Milyen babakocsitok van? Szeretitek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 19:58
11/23 anonim válasza:
ABC design.nagy,strapabíró.Mondjuk nem könnyű és lapra csukható,de már szőlőhegyre is toltam fel és nagyon strapabíró.
12/23 anonim válasza:
chicco trio4me-nagyon szeretjük
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várom a továbbiakat. :)
2009. okt. 22. 21:54
14/23 anonim válasza:
Pierre Cardin multifunkciós és egy ugyan ilyen sport változatban, mind kettő bordó és egy boldog kisfiú járgánya:)
Ja , legközelebb nem vennék ilyeneket:)
A kocsiülésünk is ilyen, de az sárga, azt szeretem.page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=8&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=58ilyen
15/23 anonim válasza:
Na, jól elszúrtam a linkeket, bocsika:)
16/23 anonim válasza:
1. Bergon Dimension -imádom !
2. Graco Quattro Tour DeLux - nekünk nem jött be, még nem volt 2 hónapos a babám és már " kinőtte " !
17/23 anonim válasza:
Jane Carrera Pro Matrix. Második gyerkőccel használjuk, és nem vennék másikat.
18/23 anonim válasza:
TAKO Kiddy! Imádtuk mert nagy, kényelmesen elfért benne a Lányom, igazi terepes babakocsi! Már lecseréltük egy sportra, az is TAKO márkájú..sztem nagyon jók:)
19/23 anonim válasza:
Pierre Cardin, nem szeretem. Elvből nem akartam 150 ezret babakocsira adni, de a kerekei nagyon nem váltak be. Elakad mindenhol. Nem is a felső részével van a baj, hanem a keréknél. Nem vennék ilyet.
20/23 anonim válasza:
Vagy Kunertet vagy ilyet vennék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!