Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ki hogyan oldja/oldan...

Anyukák! Ki hogyan oldja/oldaná meg ebben a nagy melegben, hogy valahogy hűtse újszülött babáját?

Figyelt kérdés
Szülés előtt álló kismama vagyok, és már előre félek, mi lesz majd, ha hazajövünk a kórházból. Olyan fekvésű a lakás, hogy már kb. hajnali ötkor besüt a nap, akármit is csinálok és ebben a nagy melegben nem tudom, hogyan tudom majd megoldani, hogy a kicsi ne kapjon hőgutát. Lehet hülyeség, de ilyenekre gondoltam, hogy pl. a szoba bejárata elé tennék ventillátort, hogy közvetlenül ne érje a babát, de felkavarja azért a levegőt..Nem vagyok benne biztos, mert azt sem szeretném majd, hogy huzatot kapjon, begyulladjon a szeme, stb..Ki hogyan oldja meg? Köszi!

2013. júl. 24. 20:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

Bár egyik kisfiam sem született a legnagyobb hőségben, de 2en is voltak igen picikék, amikor nagyon meleg volt. Nekem egyikük sem volt nagyon szenvedős melegben, fázós kis lelkek voltak.

Boldogan ellébecoltak egész nyáron a pamut ruhácskáikban, és örültek, h nem fáznak... :)

És igen, a pocakban elég meleghez szoktak, szóval nem fura, ha jól érzik magukat a nyári melegben. :)

Sok örömet, boldogságot, áldást a születendő gyermekhez!!

2013. júl. 26. 00:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a hasznos tanácsokat és a jókívánságokat! Mindenkinek szép napot! :)
2013. júl. 26. 11:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia! Nem olvastam végig. Nálunk is van klíma mindkét emeleten. Már lehet venni MOBIL KLÍMÁT és így nem kell fúrni faragni. A mobil klímával tapasztalatom nincs, de azt tudom, hogy a kórházi szobámban is volt klíma amikor szültem.

Közvetlenül rá nem lehet irányítani, de néhány méterre távolabb tőle úgy, hogy lefelé fújja úgy biztonságosan lehet és nem fog megfázni sem.

csodálkoztam is amikor elfoglaltam szülés után a szobámat, hogy ha bekapcsolhatom-e ha bekérem magam mellé a lányomat, mert eleve nem szerettem volna éjszakára sem visszatolni (nappal az apuka reggel 8-tól este 8ig a szobámban volt és nappal pihentem este gyönyörködtem benne...). Aztán mikor jött a gyerekorvos akkor kérdeztem tőle, hogy nem-e baj és mondta, hogy egyáltalán nem csak figyeljek oda, hogy ne közvetlenül a baba felé menjen a levegő. Így itthon is bekapcsoltuk és soha nem volt beteg. Természetesen minden évben kitisztíttatjuk!!!

2013. júl. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!